• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Camper huren Engeland

Wil je een camper huren in Engeland? Boek direct zeer voordelig je overtocht naar Engeland en trek er heerlijk op uit. Geniet van de natuur en de omgeving en maak nieuwe vrienden of ontmoet oude bekenden. Want wat is er nou leuker dan lekker kamperen in goed gezelschap? Via House of Britain boeken ieder jaar veel avonturiers opnieuw zeer voordelig hun overtocht naar en vervoer in Groot-Brittannië. Want ook als je niet zelf beschikt over een kampeermiddel staan we voor je klaar. Je kunt bij ons zeer voordelig een camper huren die compleet is uitgerust met alle benodigdheden en van alle gemakken is voorzien. Bovendien zijn onze campers niet ouder dan anderhalf jaar en altijd goed onderhouden. Meer weten? Boek direct je reis of ontdek de mogelijkheden.
Camper huren in Engeland
Bijna iedere Nederlander kunnen we er blij mee maken … kamperen! Bij House of Britain hebben we dan ook voor ieder wat wils. We hebben diverse campers, namelijk type A, B en C. Campertype A is bedoeld voor 2 personen. Hij is klein, makkelijk bestuurbaar en ideaal voor z’n tweeën. Campertype B is geschikt voor als je samen of met kleine kinderen reist. Het populaire model is ideaal voor een lange reis door Groot-Brittannië door de vier slaapplaatsen. Campertype C is ideaal voor stellen, kleine families of een groep vriend(inn)en, omdat er net wat meer slaapplekken en bergruimtes zijn. Voor welke camper je ook gaat: gegarandeerd zijn een nette keuken met oventje en koelkast, ruim zitgedeelte, prima bedden en een ruime badkamer. Verdere specificaties van de campers kun je per e-mail bij ons opvragen.
naam
Reis op je eigen tempo
Het voordeel van reizen met een camper is dat je lekker op je gemak en op eigen tempo kunt reizen. Je kunt genieten van de vrijheid door te overnachten waar je wilt. Bovendien zijn ook korte reisduren via House of Britain mogelijk en kunnen we je laten ophalen nabij Londen of Edinburgh Airport als je kiest voor een heen- en terugvlucht. Als je per auto de oversteek maakt, dan kun je je auto parkeren bij een ophaal locatie als jeu kiest voor een camper huren in Engeland. Je krijgt een gratis transfer van/naar Edinburgh Airport bij camperhuur in Schotland.
Boek direct zeer voordelig
Kies de gewenste vertrekdatum en ga voor een camper huren in Engeland. Let op! Via onze website is het alleen mogelijk om de camper voor 8 dagen te huren. Uiteraard zijn andere reisduren ook mogelijk. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier of e-mail uw wensen. En ga je liever naar Schotland in plaats van Engeland? Ook daar helpen we je graag bij. Ontdek de mogelijkheden, boek direct en ga op pad!
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden