• ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
  • 0118-440 444

Autorondreis Engeland

Op autorondreis door Engeland
Droom jij ervan om op een dag in de auto te stappen en op avontuur te gaan in Engeland? Heerlijk cruisen onder de zon langs de zuidkust… een stop maken in de Havenstad Portsmouth waar er wordt genoten van live muziek, leuke winkels, kathedralen & gezellige restaurants. Of bewonder het noorden van Engeland waar je op kunt gaan in de prachtige natuur, karaktervolle historie en erfgoeden. Wat jouw wens moge zijn, bij House of Britain weten wij de juiste invulling te geven.

Wens je direct al onze autorondreizen naar Engeland te bekijken? Dat kan! Vind hier jouw perfecte reis. Onze reisspecialisten stellen ook graag een op maat gemaakt reisadvies op.
Het kompas rond
Engeland, wat deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk is 3x zo groot als Nederland en wordt door 56 miljoen mensen ´thuis´ genoemd. Het prachtige Engeland voorziet iedereen in zijn behoeften. Of je houdt van natuur of metropool. De dag of nacht. Dit veelzijdige land bezorgt iedereen de ervaring van het leven.

Er is veel te ervaren en nog meer om te zien. Vandaar dat wij een zorgvuldige selectie aan onvergetelijke autorondreizen door Engeland hebben samengesteld. Van volledig verzorgde en uitgestippelde routes tot op maat gemaakte reizen. Is het jouw droom elke hoek van Engeland te hebben gezien, en zo het kompas rond te gaan, dan regelen wij dit voor jou!

Tijdens onze reizen verblijf je in de mooiste locaties, zoals gezellige B&B’s, authentieke Inns en prachtige landhuishotels. We proberen steeds ons programma te blijven vernieuwen, zodat je de mooiste, onontdekte pareltjes kan bewonderen.
Aanbevelingen
Engeland´s South Coast. Zo luidt de naam van onze autorondreis door Engeland. Tijdens deze 6 daagse rondreis combineer je het beste van de Engelse zuidkust. Je bezoekt de indrukwekkende havenstad Portsmouth, hier kun jij genieten van galerieën, theaters en live muziek tot leuke winkels, kathedralen, gezellige restaurants en een prachtige kust. Vervolgens rijd je door naar Eastbourne… Wat je daar zult zien, kom je hier achter.

Along great inns in Britain. Wederom een prachtige autorondreis door Engeland. Tijdens deze 8 daagse reis met 5 stops reis je van oost naar west en door naar noord Engeland. Een reis die het allemaal heeft. Prachtige natuur, gezellige stadjes en vele historische bezienswaardigheden. Tijdens deze reis ervaar je de magnifieke natuurgebieden van Engeland en Wales, zoals het Brecon Beacons National Park, het Yorkshire Dales National Park en het Lake District. Daarnaast kunt u genieten van levendige steden als Colchester, Manchester en York. Ben je benieuwd wat je tijdens deze reis nog meer zult zien? Klik dan hier.
naam
Reis op maat
Heb jij al op een plan voor jouw droomreis zitten broeden? Wij vullen graag samen met jou de details in. Met bijna 20 jaar aan expertise weten wij de mooiste plekjes, activiteiten en overnachtingen te vinden. Dus valt de route van jouw autorondreis door Engeland net niet binnen een van de standaard reispakketten, dan kun je een reis op maat laten maken. Heb je bijvoorbeeld altijd al een keer willen eten op Heddon Street? Of vind jij de afwisseling tussen ongerepte natuur en metropole bestemmingen belangrijk voor een geweldige reis?

Misschien heb je zelfs al een hele route uitgestippeld, maar wil de planning en daadwerkelijk boeken van alle accommodaties niet vlotten? Hoe jouw situatie er ook uitziet, wij helpen jou de reis van je dromen samen te stellen. Bij House of Britain ben je aan het juiste adres. Sinds 2003 zijn wij dé specialist en one-stop-shop in reizen naar Engeland, Ierland, Schotland, Wales en de Kanaaleilanden.

Enthousiast geworden? Wij bespreken graag jouw droomreis met je! Bel ons direct op 0118 440 444 of stuur een mailtje naar info@houseofbritain.nl. Ook is het mogelijk om hieronder een online aanvraag te starten. Met liefde helpen wij jou bij het realiseren van je wens. Zelfs voor kleinere budgetten zijn er voldoende mogelijkheden. Voel je gerust en neem nu contact met ons op, wij delen graag een vrijblijvend voorstel met je.
Zoek en boek
Op dit moment van schrijven bieden wij bij House of Britain meer dan 15 autorondreizen door Engeland aan. Van 6-daagse tot 22-daagse reizen. Tijdens al onze reizen verblijf je in de mooiste locaties, zoals gezellige B&B’s, authentieke Inns en prachtige landhuishotels. Neem een kijkje op onze website en zoek en boek de reis die past bij jouw dromen. Klik hier voor autorondreis Engeland. Of neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze reisspecialisten.
paper-aiplane

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden