Eurotunnel

Calais-Folkestone

Reis met Eurotunnel snel en voordelig naar Groot-Brittannië. In slechts 35 minuten reist u met de supersnelle en comfortabele shuttletreinen van Calais naar Folkestone. Voordat u uw auto aan boord rijdt kunt u in de moderne terminals even de benen strekken, winkelen, een kopje koffie drinken en en een ovenvers broodje eten.


Nieuw incheckbeleid bij Eurotunnel

Zoals u wellicht weet heeft de Britse overheid een nieuwe regelgeving m.b.t. het inchecken in Folkestone ingevoerd. Deze nieuwe regel houdt in dat de persoonsgegevens en het soort reisdocument van iedereen die Groot-Brittannië verlaat bekend moet zijn bij de betreffende vervoersmaatschappij.

Wat moet u doen?
Bij ontvangst van de bevestigingsmail van House of Britain van uw boekingsaanvraag zult u de originele bevestiging van Eurotunnel vinden. Halverwege deze bevestiging ziet u inloggegevens waarmee u kunt inloggen bij Eurotunnel. Wij raden u aan dit voor vertrek te doen en op deze manier alle benodigde persoonsgegevens door te geven aan Eurotunnel. Dit zal voorkomen dat u ter plaatse onnodige vertraging oploopt.

Wanneer u hier geen gebruik van wilt maken krijgt u bij de check-in een boarding pass in een afwijkende kleur. De medewerkers van Eurotunnel zullen u dan langs de paspoortcontrole leiden. Alle paspoorten zullen worden gescand, waarna u verder kunt rijden richting de trein. Het scannen van de paspoorten zal ongeveer 30 seconden per paspoort in beslag nemen. Wij adviseren u dus om op tijd aanwezig te zijn.


 
Eurotunnel (kort retour - max. 5 dagen)

maximaal 5 dagen naar Groot-Brittannië
• u kunt op alle tijden reizen
Boek nu voor 2018!  
Vanaf:
€ 139 per boeking

 
Eurotunnel (standaard retour)

langer dan 5 dagen naar Groot-Brittannië
• u kunt op alle tijden reizen
Boek nu voor 2018! 
Vanaf:
€ 179 per boeking

 
Eurotunnel Actie (kort retour - max. 5 dagen)

maximaal 5 dagen met uw auto naar Groot-Brittannië
• geldig voor reizen in de periode 01/10/17 tot 15/12/17
• maak uw heenreis vóór 14:00 uur en uw terugreis ná 14:00 uur
 
Vanaf:
€ 109 per boeking

 
Eurotunnel Actie (standaard retour)

langer dan 5 dagen met uw auto naar Groot-Brittannië
• geldig voor reizen in de periode 01/10/17 tot 15/12/17
• maak uw heenreis vóór 14:00 uur en uw terugreis ná 14:00 uur
 
Vanaf:
€ 129 per boeking