Kerst in Groot-Brittannië

Kerstsfeer in Engeland

Begin november zullen in Engeland de kerstlichtjes weer branden. Verheugt u zich ook al zo op deze sfeervolle en gezellige tijd? Boek dan snel een van onze korte kerstreizen naar Engeland!

Vindt u de reis net iets te kort? Geen enkel probleem, wij gaan graag de mogelijkheden voor u na!


Vanaf: € 214p.p.
4 dagen Kerstshoppen in Canterbury
REIS VAN DE MAAND OKTOBER | Boek nu met € 20 korting p.p.!
Inclusief overtocht & 3 hotelovernachtingen! Kerstshoppen kan niet alleen in Londen, wat dacht u van Canterbury! Deze prachtige Middeleeuwse stad in Kent heeft ieder jaar een sfeervolle kerstmarkt op Whitefriars Square, gelegen in het hart van de stad.
Vanaf: € 163p.p.
3 dagen Shopping Cruise York
Inclusief overtocht & bustransfer naar York! York is een gezellige stad met een prachtig historisch centrum waar u heerlijk kunt shoppen. Maar naast alle winkels moet u natuurlijk ook een bezoek brengen aan de imposante kathedraal, de York Minster, en het Middeleeuwse straatje The Shambles.
Vanaf: € 151p.p.
3 dagen Shopping Cruise Hull
Inclusief overtocht & bustransfer naar Hull! Ontdek tijdens deze minicruise één van de leukste steden van Noord-Engeland: Hull. In het gezellige centrum van de stad vindt u de mooiste winkels en de leukste restaurants en pubs. De ideale stad dus om gezellig een dagje te gaan shoppen!
Vanaf: € 141p.p.
3 dagen Kersthoppen in Londen
Inclusief 2 hotelovernachtingen! Kerstshoppen? Londen is dé plek om kerstinkopen te doen. De winkels en straten worden elk jaar prachtig versierd. Grote kerstbomen, prachtige kerststallen en vele lichtjes zijn een ware bezienswaardigheid rond de kerstperiode.
Vanaf: € 214p.p.
4 dagen The Magic of Christmas in Hull
Inclusief 2 overnachtingen aan boord & 1 hotelovernachting! Heerlijke korte reis naar het bruisende Hull. Ontdek de stad, koop spullen voor de kerst, bezoek de historische bezienswaardigheden en geniet van een pint in een gezellig bruin café. De bus vanaf de terminal stopt vlakbij het hotel, ideaal dus!
Vanaf: € 154p.p.
4 dagen Christmas in Kent
Inclusief overtocht! Ontdek het prachtige Kent en laat u verrassen door de vele gezellige kerstmarkten. Bezoek bekende plaatsen als Canterbury en Rochester, koop leuke originele cadeautjes op de markt of geniet van een lekker warm drankje in een pub.
Vanaf: € 282p.p.
4 dagen A Scottish Christmas in Edinburgh
Het is tijd voor een bezoek aan één van de leukste kerstmarkten van Europa! Ruim een maand lang kunt u genieten van een nog sfeervoller Edinburgh, dat in de kerstperiode wordt omgetoverd tot een magisch wonderland. Edinburgh mag u niet missen!
Vanaf: € 240p.p.
4 dagen Kerstshoppen in Dublin
De Ierse hoofdstad heeft alle ingrediënten voor een geslaagde citytrip tijdens de kerstperiode: cultuur, leuke winkelstraten, gezellige kerstmarkten, trendy restaurants en vooral veel pubs voor een gezellig avondje uit.
Vanaf: € 214p.p.
4 dagen A Victorian Christmas in York
Tijdens deze korte kerstreis maakt u kennis met één van de mooiste steden van Engeland: de sfeervolle stad York. In de kerstperiode kunt u genieten van gezellige kerstmarkten en twinkelende kerstlichtjes. Met de historische Minster als adembenemend decor voor de feestelijke activiteiten is York de ideale bestemming voor uw kerstavontuur.
Vanaf: € 277p.p.
5 dagen A Yorkshire Christmas
Ontdek het prachtige East Yorkshire en de bijzondere stad York tijdens deze korte kerstreis naar Engeland. De reis is inclusief 2 nachten aan boord van P&O Ferries en een verblijf van 2 nachten in het sfeervolle Cave Castle Hotel, inclusief een heerlijk Engels ontbijt.