Over ons

Wie zijn wij

House of Britain, de Groot-Brittannië specialist

Touroperator House of Britain is een snel groeiende reisorganisatie met enthousiaste medewerkers die een ruime ervaring hebben op het gebied van reizen naar Groot-Brittannië. De Verkoopafdeling heeft verrassende ideeën en staat u met raad en daad terzijde. Persoonlijk contact staat voorop! Alle reizen kunnen op maat worden samengesteld, afhankelijk van uw budget en wensen.

Met een breed reisaanbod is House of Britain dé one-stop-shop voor reizen naar Groot-Brittannië. Of u nu informatie zoekt over dit prachtige land, een typisch Engelse inn zoekt in Cornwall, een retourtje Eurotunnel wil boeken of het plan heeft met de personeelsvereniging naar Londen te gaan: House of Britain is hét adres!

Door onze uitstekende relaties met vervoerders kunnen we scherpe tarieven en goede condities afdwingen.

Reizen op maat

Op onze website vindt u ons standaard aanbod. Heeft u echter andere wensen laat het ons weten. Wij stellen graag een reis op maat voor u samen! Stuur ons een e-mail met uw wensen of bel onze Verkoopafdeling op telefoonnummer 0118-440444.

Groepen

House of Britain biedt een keur aan mogelijkheden voor organisatoren van groepsreizen voor bijvoorbeeld scholen, personeelsverenigingen of bedrijven. Geef uw wensen door en u krijgt van ons een passende offerte die voldoet aan uw wensen, verlangens en budget. Stuur ons een e-mail met uw wensen, of bel onze Groepsafdeling op telefoonnummer 0118-422434.