• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Vaarvakantie West Highland Cruising and Sailing
Wanneer u het prachtige Schotland eens op een andere manier wilt ontdekken, dan is een vaarvakantie echt iets voor u! Het land is, met zijn vele meren en kanalen, ideaal voor een vaarvakantie. West Highland Cruising and Sailing is gevestigd aan het Caledonisch Kanaal, tussen Loch Lochy en Loch Oich. De ideale ligging voor verschillende vaarroutes!
Boek nu
vanaf € 956 per week
west highland sailing - royal star (3).jpg
Boottypes
West Highland Cruising and Sailing is gevestigd aan het Caledonisch Kanaal, tussen Loch Lochy en Loch Oich. De ideale ligging voor verschillende vaarroutes! Zo kunt u vanuit Laggan via Loch Oich naar het mooie dorpje Fort Augustus varen en vervolgens door naar Drumnadrochit, waar u kunt aanmeren bij het indrukwekkende Urquhart Castle aan de oevers van Loch Ness. U kunt er ook voor kiezen om vanuit Laggan via Loch Lochy naar Gairlochy (vlakbij Ben Nevis) te varen en vervolgens door het Caledonian Canal naar de Neptune Staircase, met zijn 8 sluizen de langste trapsluis van het Verenigd Koninkrijk.

Onderstaande types zijn slechts een selectie uit het volledige aanbod. Er zijn boten voor 2 tot 8 personen beschikbaar. Vraag ons gerust naar de overige mogelijkheden.

Curlew
De boot heeft een dubbel besturingssysteem en een zonnedek. Er zijn 2 slaapcabines, waarvan 1 met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt. Er zijn 2 douchecabines, beide met toilet. Er is een keukenblok met koelkast en waterketel en de boot heeft heteluchtverwarming en een radio met cd-speler.

Royal Star
De boot heeft een dubbel besturingssysteem en een zonnedek. Er zijn 3 slaapcabines, waarvan 1 met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt. Er zijn 2 douchecabines. Er is een keukenblok met koelkast en waterketel en de boot heeft heteluchtverwarming en een radio met cd-speler.
Highlights
• Vaarvakantie voor 2 tot 8 personen
• Op uw eigen tempo de prachtige omgeving ontdekken
• Schotland ontdekken vanaf het water
• Routes voor 3, 4, 7 of 14 dagen
• Ook mogelijk voor 3, 4 of 14 dagen

Routes & reisduur
Rechts ziet u een kaartje met de route die u in een week kunt bevaren. Helaas kunnen we het kaartje niet groter op de website tonen, uiteraard kunnen we u een beter leesbare versie toe mailen. Hieronder bij de reis van dag tot dag, kunt u meer over de route lezen. Wilt u liever 3, 4 of 14 dagen gaan varen? Neem dan contact met ons op. Wij laten u dan graag weten wat de routes en mogelijkheden zijn.
Vaarvakanties Schotland_kaartje
Vaarvakanties Schotland_kaartje

De reis van dag tot dag

Rode route | Laggan - Inverness - Fort William - Laggan
Deze (retour) route vaart u in een week. Vaar het hele Caledonian Canal uit en geniet van absoluut prachtige uitzichten die u onderweg tegen zult komen. Vanuit Laggan vaart u naar Loch Oich, langs de ruïnes van Invergarry Castle en via Fort Augustus naar de dramatische schoonheid van het beroemde Loch Ness, bekend om het legendarische monster en de prachtige ruïnes van Urquart Castle. Voordat u arriveert in Inverness kunt u bij Inverfarigaig prachtige boswandelingen maken. In Inverness vindt u een grote verscheidenheid aan winkels, restaurants en een indrukwekkend victoriaans kasteel. U vaart terug naar Fort William langs de voet van de Ben Nevis, waar u onderweg naar Loch Lochy zult genieten van de schoonheid van de natuur.
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• Bedlinnen
• 1 (Bad)handdoek per persoon
• Parkeren
• Keukenblok inclusief gasfornuis, koelkast en waterketel
Niet inbegrepen
• vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Bijzonderheden
Minimaal aantal passagiers
Uit veiligheidsoverwegingen is een minimum aantal reizigers van 2 volwassen passagiers verplicht.

Extra kosten en borg
Bij sommige boten worden bij boeking extra kosten in rekening gebracht, zoals brandstofkosten en/of een verplichte verzekering. Mocht u de precieze extra kosten willen weten, dan gaan wij deze graag voor u na. Ook wordt in sommige gevallen een borg gevraagd. Deze borg wordt na het einde van uw vakantie weer aan u geretourneerd als u de boot op tijd en zonder schade weer inlevert.

Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
West Highland Cruising and Sailing | type Curlew
Schotland-Highlands-Laggan Locks
De boot heeft een dubbel besturingssysteem en een zonnedek. Er zijn 2 slaapcabines, waarvan 1 met a...
De boot heeft een dubbel besturingssysteem en een zonnedek. Er zijn 2 slaapcabines, waarvan 1 met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt. Er zijn 2 douchecabines, beide met toilet. Er is een keukenblok met koelkast en waterketel en de boot heeft heteluchtverwarming en een radio met cd-speler.
Lees meer
West Highland Cruising and Sailing | type Royal Star
Schotland-Highlands-Laggan Locks
De boot heeft een dubbel besturingssysteem en een zonnedek. Er zijn 3 slaapcabines, waarvan 1 met a...
De boot heeft een dubbel besturingssysteem en een zonnedek. Er zijn 3 slaapcabines, waarvan 1 met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt. Er zijn 2 douchecabines. Er is een keukenblok met koelkast en waterketel en de boot heeft heteluchtverwarming en een radio met cd-speler.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!