Vaarvakanties Engeland

Altijd al kapitein van uw eigen schip willen zijn?

Dat kan tijdens een vaarvakantie naar Groot-Brittannië. Met de zogenaamde Narrow Boats vaart u over de vele kanalen en bedient u de honderden handmatige sluisjes die u tegenkomt onderweg, maar ook met een van de Cruisers geniet u van een heerlijke vakantie op het water. Heeft u nog nooit zelf gevaren? Geen probleem, u heeft geen ervaring of vaarbewijs nodig. Voor vertrek ontvangt u een uitgebreide instructie die de basisprincipes van het varen uitlegt. Eenmaal ter plaatse zult u samen met de instructeur kennismaken met de boot en een proefrondje varen.

Staat de vaarvakantie die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe. U kunt hier direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen: Klik hier.


Vaarvakanties Engeland

vanaf€ 1281 per week
Vaarvakantie Midden-Engeland
Midden-Engeland - Middlewich

Tijdens uw vaarvakantie in Midden-Engeland kunt u alle kanten op. Volg het Llangollen Canal en bezoek het sfeervolle marktplaatsje Llangollen en het indrukwekkende Pontcysyllte Aqueduct in Wales. Of vaar richting het Chester en bezoek het imposante Beeston Castle. Er zijn volop mogelijkheden en u zult zich niet snel vervelen in dit veelzijdige gebied!
vanaf€ 1161 per week
Vaarvakantie Oxford & Midlands Canal
Midden-Engeland - Rugby

Clifton Cruisers is een familierederij die een ruim aanbod aan narrowboats biedt, ideaal voor koppels en families die Engeland op een unieke manier willen ontdekken! De boten vertrekken vanuit Rugby, in het hart van het platteland van Warwickshire. U kunt verschillende prachtige routes varen, bijvoorbeeld naar Coventry, Birmingham en Stratford-upon-Avon.