• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Vaarvakantie Oxford & Midlands Canal
Clifton Cruisers is een familierederij die een ruim aanbod aan narrowboats biedt, ideaal voor koppels en families die Engeland op een unieke manier willen ontdekken! De boten vertrekken vanuit Rugby, in het hart van het platteland van Warwickshire. U kunt verschillende prachtige routes varen, bijvoorbeeld naar Coventry, Birmingham en Stratford-upon-Avon.
Boek nu
vanaf € 1161 per week
clifton cruisers - eleanor (3).jpg
Boottypes
Vanuit Rugby, waar u verschillende leuke winkels, bars en restaurants vindt, kunt u via Oxford Canal alle kanten op. Vaar bijvoorbeeld naar Hawkesbury Junction en ontdek de indrukwekkende gietijzeren bruggen. Of bezoek de Bosworth Battlefields, waar in 1485 een belangrijke slag plaatsvond tussen Richard III en Henry Tudor. Geniet daarnaast van de mooie natuur in dit gebied en van leuke plaatsjes als Braunston.

Onderstaande types zijn slechts een selectie uit het volledige aanbod. Er zijn boten voor 2 tot 6 personen beschikbaar. Vraag ons gerust naar de overige mogelijkheden.

Eleanor (6 slaapplaatsen)
De Eleanor is nieuw sinds 2016. De boot wordt met de hand bestuurd en er zijn 2 slaapcabines, waarvan 1 cabine met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt en er zijn 2 douchecabines, beiden met toilet. Er is een keukenblok met koelkast, magnetron, broodrooster en waterkoker. De boot heeft een tv met dvd-speler, sfeerverlichting en een föhn.

Peggy (6 slaapplaatsen)
De Peggy is nieuw sinds 2016. De boot wordt met de hand bestuurd en er zijn 2 slaapcabines, waarvan 1 cabine met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt en er zijn 2 douchecabines, beiden met toilet. Er is een keukenblok met koelkast, magnetron, broodrooster en waterkoker. De boot heeft een tv met dvd-speler, sfeerverlichting en een föhn.
Highlights
• Vaarvakantie voor 2 tot 6 personen
• Op uw eigen tempo de prachtige omgeving ontdekken
• Zelf sluisjes bedienen
• Routes voor 3, 4, 7 of 14 dagen
• Ook mogelijk voor 3, 4 of 14 dagen

Routes & reisduur
Rechts ziet u een kaartje met de routes die u in een week kunt bevaren. Hieronder bij de reis van dag tot dag, kunt u meer over de verschillende routes lezen. Wilt u liever 3, 4 of 14 dagen gaan varen? Neem dan contact met ons op. Wij laten u dan graag weten wat de routes en mogelijkheden zijn.
Routes vaarvakanties Oxford Canal
Routes vaarvakanties Oxford Canal

De reis van dag tot dag

Rode route | Rugby - Snarestone - Braunston
Deze (retour) route vaart u in een week. Vanuit Rugby, waar u verschillende leuke winkels, bars en restaurants vindt, vaart u via Oxford Canal naar het noorden richting Ashby Canal. Onderweg komt u een aantal indrukwekkende ijzeren bruggen tegen, een gezellige pub bij Hawkesbury Junction en mis vooral ook niet de slagvelden bij Bosworth. Wanneer u aankomt bij het kleine dorpje Snarestone, is het wellicht een leuk idee om een tripje met de stoomtrein te maken vanuit het nabijgelegen Shackerstone. U reist terug naar het beginpunt via het schilderachtige dorpje Braunston.
Gele route | Rugby - Braunston Junction - Stoke Bruerne
Deze (retour) route vaart u in een week. Rugby, waar u verschillende leuke winkels, bars en restaurants vindt, vaart u via Oxford Canal naar het schilderachtige dorpje Braunston. Bevaar het Grand Union Canal naar Weedon, waar u veel antiekwinkeltjes kunt vinden. Vaar door de Blisworth Tunnel, de langste in het kanaalnetwerk naar Stoke Bruerne, waar u het fascinerende Canal Museum kunt vinden en de beroemde Boat Inn.
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• Bedlinnen en handdoeken
• Parkeren
• Keukenblok inclusief gasfornuis, koelkast en waterketel
Niet inbegrepen
• vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Bijzonderheden
Minimaal aantal passagiers
Uit veiligheidsoverwegingen is een minimum aantal reizigers van 2 volwassen passagiers verplicht.

Extra kosten en borg
Bij sommige boten worden bij boeking extra kosten in rekening gebracht, zoals brandstofkosten en/of een verplichte verzekering. Mocht u de precieze extra kosten willen weten, dan gaan wij deze graag voor u na. Ook wordt in sommige gevallen een borg gevraagd. Deze borg wordt na het einde van uw vakantie weer aan u geretourneerd als u de boot op tijd en zonder schade weer inlevert.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Clifton Cruisers | type Eleanor
Engeland-Midden-Engeland-Rugby
De Eleanor is nieuw sinds 2016. De boot wordt met de hand bestuurd en er zijn 2 slaapcabines, waarv...
De Eleanor is nieuw sinds 2016. De boot wordt met de hand bestuurd en er zijn 2 slaapcabines, waarvan 1 cabine met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt en er zijn 2 douchecabines, beiden met toilet. Er is een keukenblok met koelkast, magnetron, broodrooster en waterkoker. De boot heeft een tv met dvd-speler, sfeerverlichting en een föhn.
Lees meer
Clifton Cruisers | type Peggy
Engeland-Midden-Engeland-Rugby
De Peggy is nieuw sinds 2016. De boot wordt met de hand bestuurd en er zijn 2 slaapcabines, waarvan...
De Peggy is nieuw sinds 2016. De boot wordt met de hand bestuurd en er zijn 2 slaapcabines, waarvan 1 cabine met aparte bedden. In de leefruimte staat een bank waarvan een 2-persoonsbed kan worden gemaakt en er zijn 2 douchecabines, beiden met toilet. Er is een keukenblok met koelkast, magnetron, broodrooster en waterkoker. De boot heeft een tv met dvd-speler, sfeerverlichting en een föhn.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!