• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Twelve Bens View
Sfeervolle cottage die hoog boven een spectaculaire baai ligt en een adembenemend uitzicht heeft op de Twelve Bens. De cottage is nog niet zo lang geleden gerenoveerd en de luxe meubilering en sfeervolle kleurkeuze maken dat dit huis een stijlvolle charme ademt. Er is een schitterende serre aangebouwd op het zuiden en in de omheinde tuin kunt u vanaf het terras van het mooie uitzicht genieten. Als u de weg afloopt, komt u bij een kleine pier vanwaar u kunt gaan varen of een bezoek kunt brengen aan het Sealife Center. Deze heerlijke cottage staat aan de monding van de zalmrijke Dawros rivier, een buitenkansje voor de sportvisser dus. Dichtbij vindt u het dorpje Tullycross, Kylemore Abbey en het Connemara National Park. U kunt onder het huis zwemmen, maar het echte strand is zo'n 10 minuten rijden.
Boek nu
vanaf € 0 per week
twelve bens view_tuin.jpg
Cottage West-Ierland | 4 personen
De cottage heeft een ruime woonkamer met een eethoek en een gezellige schouw en een compleet ingerichte, moderne keuken. Er zijn twee slaapkamers, beide hebben een 2-persoonsbed en een van de slaapkamers beschikt over een eigen wastafel en toilet. Er is daarnaast een badkamer met een douche en toilet.
Highlights
• Schitterend uitzicht
• Maximaal 4 personen
• 2 slaapkamers
• Moderne keuken
• Onlangs gerenoveerd
• Sfeervolle cottage
• Serre en tuin
• Huisdieren en kleine kinderen niet toegestaan
• Elektriciteit tegen betaling
twelve bens view_woonkamer.jpg
twelve bens view_woonkamer.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• Bedlinnen
• Handdoeken
• Keukenlinnen
Niet inbegrepen
• Elektriciteit (tegen betaling)
Bijzonderheden
Huisdieren en kleine kinderen niet toegestaan.
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!