The Clock Tower
Deze unieke cottage is gevestigd in een oude klokkentoren! Verdeeld over 2 verdiepingen, ademt het huis historie en luxe. Vanuit de woonkamer heeft u prachtige uitzichten over de Itchen en Candover valleien. Wanneer u even heerlijk tot uzelf wilt komen met een kop thee en een goed boek is er beneden de cottage een grote tuin, waar u heerlijk kunt relaxen.
Boek nu
vanaf € 723 per week
clock tower_keuken.jpg
Cottage Zuid-Engeland, Hampshire | 4 personen
Een unieke cottage, gevestigd in een oude klokkentoren! De cottage heeft bij binnenkomst op de begane grond een toilet, hier vindt u ook de trap naar de eerste verdieping waar u de woonkamer met comfortabele sofa’s, houtbrander en televisie vindt. Er is een open keuken met vaatwasser, wasmachine, magnetron, elektrische oven en fornuis en een koelkast. Er is een badkamer met bad, toilet en wastafel en een klein opstapje naar de eerste slaapkamer die voorzien is van een kingsize 2-persoonsbed en prachtige uitzichten, de kamer heeft een eigen douche met wastafel. De tweede slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over 2 eenpersoonsbedden. Buiten is parkeergelegenheid voor 2 auto’s en een gedeelde tuin.
Highlights
• Maximaal 4 personen
• 2 slaapkamers
• Vaatwasser
• Open haard
• Unieke cottage
• Freeview televisie
• Welkomstcadeau bij aankomst
• Geen huisdieren toegestaan
• Bedlinnen aanwezig
• Handdoeken aanwezig
• Keukenlinnen aanwezig
clock tower_highl.jpg
clock tower_highl.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europa dekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• Bedlinnen
• Handdoeken
• Keukenlinnen
Bijzonderheden
Er is een welkomstpakket bij aankomst. Huisdieren zijn niet toegestaan in de cottage.
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!