Lezersreis Telegraaf
Inclusief overtocht, hotel, diner en Gardens & Gourmet Pass! Achter de imposante witte krijtrotsen van Dover ligt een landschap dat rijk is aan kastelen, cottage gardens, nationale parken en botanische tuinen. Maak kennis met Kent, ook wel de ‘de tuin van Engeland’ genoemd. Een tour door het prachtige Engelse landschap neemt u langs weelderige tuinen en culinaire verrassingen.
Boek nu
vanaf € 305 p.p.
princes golf club alexakellyphotography10.jpg
Korte reis | met Telegraaf naar Kent
Dag 1
Vertrek aan het einde ochtend vanuit Calais naar Dover met P&O Ferries. Reis met eigen vervoer naar Chapel Down Vineyard in Tenterden voor een wijnproeverij (nationaal en internationaal bekroonde wijnen!). Aansluitend een diner en overnachting in het Dog & Bear Hotel, gevestigd in een 17-eeuws koetshuis in het marktplaatsje Lenham.

Dag 2
Reis naar Maidstone in ongeveer 15 minuten. Bezoek aan Leeds Castle and Gardens te midden van 500 hectare parklandschap. Maak kennis met 900 jaar historie van het kasteel dat door de eeuwen verschillende functies had en waar jazzmuzikant Cole Porter ooit nog heeft opgetreden. In de middag bezoek aan Penshurst Place Gardens dat bekend staat als het grootste en best bewaarde voorbeeld van een traditioneel Engels manor house. De dag wordt afgesloten met een diner en overnachting in het Dog & Bear Hotel.

Dag 3
Vertrek naar de prachtige middeleeuwse stad Canterbury voor een bezoek aan de fabelachtige Canterbury Cathedral, al eeuwenlang dé publiekstrekker in de stad. Aansluitend mogelijkheid voor een wandeling op eigen gelegenheid door de historische binnenstad. Aan het einde van de middag aan boord van P&O Ferries voor de overtocht van Dover naar Calais.

The Garden & Gourmet Pass
Bij deze reis is een 'Garden & Gourmet' pas inbegrepen. Met deze nieuwe pas combineert u uw tuinbezoeken met een ontdekkingstocht langs de heerlijke lokale lekkernijen van het Engelse platteland.

De pas geeft u gratis toegang tot de aangesloten tuinen en bezienswaardigheden. Naast uw tuinbezoek wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Op vertoon van uw pas krijgt u korting op uw restaurantrekening of krijgt u een gratis drankje aangeboden. Per regio is er een deelnemerslijst beschikbaar, waarop u kunt zien welke tuinen en bezienswaardigheden u gratis kunt bezoeken en welke voordelen u krijgt bij de aangesloten restaurants.

Voorbeeld aangesloten 'Gardens': • Hever Castle • Penshurst Place • Leeds Castle • Mount Ephraim Gardens • Brogdale

Voorbeeld aangesloten 'Gourmet': • L’AMORE bij One Warwick Park - Gratis dessert bij elk voor- en hoofdgerecht • The Goudhurst Inn – 2-gangen Seizoens menu voor £20, 3-gangen voor £30 inclusief een glas Hush Heath wijn • Eastwell Manor – Gratis glas Champagne bij uw lunch, diner of Afternoon Tea • Macknade Fine Food – Kaasplankje met Kentse Kaas inclusief drankje £ 20 voor 2 personen • Royal Harbour Hotel – Gratis glas wijn bij uw lunch of diner • Brandshatch Hotel & Spa – Gratis fles huiswijn (rood of wit) bij uw diner. * het aanbod 'Gourmet' kan tussentijds wijzigen!

Een lijst van de deelnemers ontvangt u bij uw reisbescheiden!
Highlights
Met uw Garden and Gourmet Pass heeft u gratis toegang tot o.a.
• Hever Castle
• Penshurst Place
• Leeds Castle
• Chapel Down Vineyard (inclusief rondleiding en proeverij)
• U ontvangt een voucher van ons voor gratis toegang tot de Canterbury Cathedral.

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
10140453455_fd6b3ccf02_o.jpg
10140453455_fd6b3ccf02_o.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europa dekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retourovertocht Dover inclusief personenauto
• 2 overnachtingen inclusief ontbijt en 3-gangen diner
• Entree tot de Canterbury Cathedral*
• Garden & Gourmet Pass, 1 per persoon

De Garden & Gourmet Pass is binnen een week 3 dagen te gebruiken. Een lijst van de deelnemers ontvangt u bij uw reisbescheiden!

*De Canterbury Cathedral is een zogenaamde 'werkende' kerk en is regelmatig geheel of gedeeltelijk gesloten voor diensten of speciale evenement. Kijk daarom altijd voor uw bezoek of deze open is voor publiek.
Bijzonderheden
Bij deze reis is de overtocht inbegrepen. Wanneer u onderaan de kassabon op 'Boek deze reis' klikt, kunt u in stap 2 zelf de afvaarttijden kiezen.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
The Dog & Bear **+
Engeland-Kent-Lenham
The Dog & Bear is gevestigd in een 17e-eeuws koetshuis in het centrum van het marktplaatsje Lenham....
The Dog & Bear is gevestigd in een 17e-eeuws koetshuis in het centrum van het marktplaatsje Lenham. De Dog & Bear is recentelijk compleet gerenoveerd, maar de Inn heeft zijn historische kenmerken en daarmee zijn sfeer behouden. Op een steenworp afstand van de Inn vindt u het schitterende Leeds Castle, dat absoluut een bezoek waard is. Ook de North Downs liggen in de buurt van Lenham. Breng een bezoek aan het Kent Life Heritage Farm Park, waar u een kijkje kunt nemen in het ouderwetse boerenleven van Kent en waar u kennis kunt maken met verschillende boerderijdieren. In het gezellige plaatsje Faversham kunt u een bezoek brengen aan de Shepherd Neame brouwerij.
De Inn heeft een receptie, bar met open haard, restaurant, poolbiljart en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van tv, telefoon, thee- en koffiezetfaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!