4 dagen Fietsen in Londen

Misschien bent u wel eens eerder in Londen geweest en heeft u net als iedereen een rondje langs alle bezienswaardigheden gemaakt. Maar waarom gaat u Londen niet eens per fiets ontdekken? Bij deze stedentrip is de Classic London fietstocht inbegrepen, waarbij u onder begeleiding van een ervaren gids het prachtige centrum van Londen gaat ontdekken.
vanaf € 329 per persoon

Eén van de beste manieren om Londen te bekijken is op de fiets. Bij deze 4-daagse stedentrip Londen is de Classic London fietstocht inbegrepen waarbij u onder begeleiding van een ervaren gids het prachtige centrum van Londen op de fiets gaat ontdekken. Tevens krijgt u een (Engelstalige) wandelgids cadeau. Met deze gids in uw hand zult u Londen voortaan met andere ogen bekijken!

Straattheater, trendy winkels en een grote hoeveelheid cafés en kleine gezellige restaurantjes. Dit gedeelte van Londen heeft meer dan genoeg te bieden.

Maar wist u dat de geschiedenis van Covent Garden helemaal teruggaat tot aan de Romeinse tijd?

Naast deze fietstocht blijft er genoeg tijd over om ontspannen te shoppen, lekker uit eten te gaan, een schitterend museum te bezichtigen of een prachtige musical te bekijken. Maar u kunt natuurlijk ook opgaan in het Londense leven met een verfrissende pint in een typisch Engelse pub of uitgaan in één van de vele hippe clubs. Kortom, wat u ook gaat doen, deze citytrip naar Londen zal een onvergetelijke belevenis worden.