• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Gaat mijn reis door?
Kleur Groot-Brittannië op de site van Nederland Wereldwijd
De kleurcode voor Groot-Brittannië is nog steeds oranje, alleen noodzakelijk reizen. Wij hebben tot nu je reis kosteloos geannuleerd zolang er vanuit de Nederlandse overheid een oranje reisadvies werd afgegeven. Doordat er geen verplichte quarantaine meer van toepassing is hebben wij besloten onze reizen niet meer in alle gevallen kosteloos te annuleren, wijzigen blijft altijd mogelijk.

• Alle reizen die voor 1 oktober 2021 zijn geboekt en reizen in 2021 komen nog in aanmerking voor het kosteloos omboeken of annuleren wanneer niet alle reizigers volledig gevaccineerd zijn.
• Alle reizen die vanaf 1 oktober 2021 zijn geboekt en reizen vanaf 1 januari 2022 zullen niet meer door ons geannuleerd worden. Alleen wanneer de verplichte quarantaine weer van toepassing is zullen wij overgaan tot het annuleren van de reis.

Het testen is altijd voor eigen kosten, afspraken dien je zelf te maken. Bij boeking vragen wij niet om je vaccinatie bewijs/status. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. Bij het inchecken dien je in het bezit te zijn van een digitaal COVID-certificaat van de EU (EU DCC) voor Europa.

Wanneer je geen EU DCC of CDC kaart kunt tonen moet je de regels volgen voor wie niet volledig gevaccineerd is, zoals aangegeven door Engeland, Schotland, Wales of Noord-Ierland (afhankelijk van het land dat je bezoekt).

Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland hebben verschillende regels m.b.t. het reizen, klik hieronder op het land waar je heen wilt om deze na te lezen.
Engeland
Schotland
Wales
Noord-Ierland

Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’ op de site van Nederland Wereldwijd. Woon je in België? Kijk dan op Diplomatie Belgium voor het laatste nieuws.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden