• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Update Corona Virus
Laatst gewijzigd: 16-03-2021
Groot-Brittannië
Door het coronavirus adviseert het Nederlandse kabinet om niet naar het buitenland te reizen. Reis ook niet vanuit het buitenland naar Nederland als dat niet echt nodig is. Vanaf 9 maart 00:01 uur is er geen vlieg- en aanmeerverbod meer voor reizigers uit het Verenigd Koninkrijk en Noord Ierland. Dit betekent dat u dan weer rechtstreeks naar Nederland kunt reizen.

Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’ op de site van Nederland Wereldwijd. Woont u in België? Kijk dan op Diplomatie Belgium voor het laatste nieuws.


Laatst gewijzigd: 02-02-2021
Ierland
Wilt u Nederland inreizen vanuit Ierland? Dan heeft u vanaf 23 januari om 00.01 uur Nederlandse tijd in veel gevallen een negatieve COVID-19 PCR-testuitslag én een negatieve sneltest uitslag nodig om naar Nederland te kunnen reizen per vliegtuig of schip. Dit is één van de Nederlandse maatregelen om de import en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Na een verblijf in Ierland gaat u bij terugkeer in Nederland in thuisquarantaine. In Ierland geldt een strenge lockdown. Voor de laatste ontwikkelingen in het land, volg de aanwijzingen op van de lokale overheid en volg het nieuws.

Zie voor meer informatie de rubriek ‘Veiligheidsrisico’s en ‘Coronavirus’ op de site van Nederland Wereldwijd. Woont u in België? Kijk dan op Diplomatie Belgium voor het laatste nieuws.
Ik reis in de periode tot en met 23 mei 2021
Onderstaande is van toepassing op onze reizen naar Groot-Brittannië & Ierland:

Helaas kunnen we u geen welverdiende, onbezorgde vakantie meer garanderen. Iedereen zal zo snel mogelijk door ons worden gebeld of gemaild. Wij nemen vanzelf contact met u op.
Ik reis in de periode vanaf 24 mei 2021
Onderstaande is van toepassing op onze reizen naar Groot-Brittannië & Ierland:

Op dit moment is niet bekend wanneer de quarantaineregeling zal worden opgeheven. Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten en zullen wij wekelijks bekijken of het nodig is om de periode waarin reizen worden geannuleerd uit te breiden. Zolang er vanuit de Britse & Ierse overheid een quarantaineregeling geldt, zal uw reis worden geannuleerd. Wij trachten om u uiterlijk 2 weken voor vertrek meer duidelijk te geven omtrent uw reis.

U wilt wijzigen
Wij proberen zo flexibel mogelijk om te gaan met het wijzigen van uw pakketreis of overtocht maar zijn genoodzaakt om onze wijzigingskosten van € 30 aan u door te rekenen. Het kan voorkomen dat de prijs in de nieuw gekozen periode hoger is, dit zal ook aan u worden doorgerekend.

U wilt annuleren
Wanneer u zelf wilt annuleren zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing, deze kunt u hier terugvinden onder het kopje Annuleren.

Uw restantbetaling
Er zijn versoepelde voorwaarden van toepassing. Wij verzoeken u de restantbetaling uiterlijk 3 weken voor vertrek aan ons over te maken.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden