• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Update Corona Virus
We hebben te maken met een hele bijzondere periode en we willen u graag informeren wat wij bij House of Britain doen met betrekking tot het uitbreken van Coronavirus / COVID-19 om u te verzekeren dat u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Uiteraard begrijpen wij uw zorgen en houden ook wij het nieuws rondom het Corona virus goed in de gaten. De situatie verandert snel, de beste bron voor advies over reizen naar het Verenigd Koninkrijk is de website van de overheid die regelmatig wordt bijgewerkt met de meest recente informatie.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert alle Nederlanders alleen nog naar het buitenland te reizen als dit strikt noodzakelijk is. Voor alle landen dus ook Groot-Brittannië en Ierland geldt vanaf nu minimaal code oranje: alleen noodzakelijke reizen. Hieronder kunt u lezen wat de laatste stand van zaken is omtrent uw reis. Dit werkt op basis van vertrekdatum.

We begrijpen dat u vragen heeft over uw geboekte reis en dat u graag contact met ons wilt opnemen. Helaas werken wij momenteel allemaal thuis en zijn we daardoor telefonisch niet meer bereikbaar. Mocht u ons toch graag willen spreken dan bellen wij u, wij vragen u om ons dan even te mailen.

Wij doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden, wij vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Mailen kan naar: info@houseofbritain.nl
Ik reis in de periode tot en met 31 mei
Helaas kunnen we u geen welverdiende, onbezorgde vakantie meer garanderen. Vakanties in deze periode zullen daarom door ons worden geannuleerd. U ontvangt een House of Britain 'Corona-voucher' van ons die dezelfde waarde heeft als uw reeds betaalde reissom. Dit voucher is na uitgifte 1 jaar geldig, valt onder de SGR dekking (uitsluitend bij pakketreizen) én hiermee kunt u een nieuwe reis bij ons boeken.

Voor reizen waar een vlucht is inbegrepen kunnen afwijkende voorwaarden gelden. De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden enkel aan de vlucht te wijzigen naar een nieuwe datum.

Iedereen die tot en met 31 mei reist zal zo snel mogelijk door ons worden gebeld of gemaild. Wij nemen vanzelf contact met u op.
Ik reis in de periode vanaf 1 juni
Reist u na 31 mei en wilt u niet meer reizen of heeft u vragen over uw reis, dan is het volgende van toepassing:

U wilt annuleren
Wanneer u zelf wilt annuleren zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing, deze kunt u nalezen op onze pagina Algemene Voorwaarden onder het kopje annuleren.

U wilt wijzigen
Wij proberen zo flexibel mogelijk om te gaan met het wijzigen van uw pakketreis of overtocht. Wijzigen is kosteloos, maar het kan voorkomen dat de prijs in de nieuw gekozen periode hoger is, dit zal aan u worden doorgerekend.

Uw restbetaling
Reist u in de periode na 1 juni, dan verzoeken wij u toch uw restbetaling aan ons over te maken. Voor deze reizen zijn de normale voorwaarden van toepassing, uw restbetaling dient 6 weken voor vertrek aan ons te zijn overgemaakt.