• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Gaat mijn reis door?
Vanaf 19 juli 2021 is het mogelijk om weer naar Ierland te reizen. Helaas is dit voor Groot-Brittannië nog niet mogelijk. Zolang het reizen naar deze bestemming onzeker is kunt u boeken met onze House of Britain garantie, zo kunt u zorgeloos toch uw reis boeken en kunt u deze annuleren zonder kosten wanneer dit nodig blijkt. Wij volgen uiteraard het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Klik hier voor meer informatie m.b.t. de betreffende coronamaatregelen en/of toegangsbepalingen.

Heeft u nog een House of Britain Corona Voucher?
Bijna iedereen heeft inmiddels zijn voucher gebruikt om een nieuwe reis te boeken of heeft hier een restitutie voor ontvangen. Bent u nog in het bezit van een House of Britain Corona Voucher? Lees dan hier hoe u deze kunt gebruiken voor een vakantie in bijvoorbeeld Nederland. Verloopt uw voucher binnenkort? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn.

Gaat mijn reis door?
Hieronder kunt u nalezen tot welke datum de reizen momenteel geannuleerd worden.
Groot-Brittannië
Op dit moment is niet bekend wanneer de quarantaineregeling zal worden opgeheven. Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten en zullen wij wekelijks bekijken of het nodig is om de periode waarin reizen worden geannuleerd uit te breiden. Zolang er vanuit de Britse overheid een quarantaineregeling geldt, zal uw reis worden geannuleerd. Wij trachten om u uiterlijk 2 weken voor vertrek meer duidelijk te geven omtrent uw reis.

Ik reis in de periode tot en met 8 augustus 2021
Helaas kunnen we u geen welverdiende, onbezorgde vakantie meer garanderen. Iedereen zal zo snel mogelijk door ons worden gebeld of gemaild. Wij nemen vanzelf contact met u op.

Ik reis in de periode vanaf 9 augustus 2021
Op dit moment is niet bekend wanneer de quarantaineregeling zal worden opgeheven. Uiteraard houden wij de situatie nauwlettend in de gaten en zullen wij wekelijks bekijken of het nodig is om de periode waarin reizen worden geannuleerd uit te breiden. Zolang er vanuit de Britse & Ierse overheid een quarantaineregeling geldt, zal uw reis worden geannuleerd. Wij trachten om u uiterlijk 2 weken voor vertrek meer duidelijk te geven omtrent uw reis.

U wilt wijzigen
Wij proberen zo flexibel mogelijk om te gaan met het wijzigen van uw pakketreis of overtocht maar zijn genoodzaakt om onze wijzigingskosten van € 30 aan u door te rekenen. Het kan voorkomen dat de prijs in de nieuw gekozen periode hoger is, dit zal ook aan u worden doorgerekend.

U wilt annuleren
Wanneer u zelf wilt annuleren zijn onze standaard annuleringsvoorwaarden van toepassing, deze kunt u hier terugvinden onder het kopje Annuleren.

Uw restantbetaling
Er zijn versoepelde voorwaarden van toepassing. Wij verzoeken u de restantbetaling over te maken zodra uw reis door kan gaan. U ontvangt van ons hierover een e-mail.

Zie voor in- en uitreisbeperkingen, lokale coronamaatregelen, informatie over verplichte testen en over thuisquarantaine de rubriek ‘Coronavirus’ op de site van Nederland Wereldwijd. Woont u in België? Kijk dan op Diplomatie Belgium voor het laatste nieuws.
Ierland
Groen licht voor Ierland vanaf 19 juli
U heeft het wellicht al in de media gelezen, maar vanaf 19 juli mogen we weer op vakantie naar het prachtige groene Ierland. Wanneer u een digitale Europese Coronapas hebt, volledig bent gevaccineerd of hersteld bent van Corona, dan hoeft u niet meer in quarantaine. Niet gevaccineerd? Dan dient u een negatieve PCR test te overhandigen voor vertrek en mag u ook reizen zonder quarantaine. Reist u via Groot-Brittannië naar Ierland? Dan kan het zijn dat het reizen niet mogelijk is, wij nemen dan contact met u op.

Zie voor meer informatie de rubriek ‘Veiligheidsrisico’s en ‘Coronavirus’ op de site van Nederland Wereldwijd. Woont u in België? Kijk dan op Diplomatie Belgium voor het laatste nieuws.

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden