• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Ben Nevis Holiday Park
Dit park ligt in een bijzonder landschap, aan de kiezelstranden van de Lochy rivier, en heeft prachtige uitzichten op de Ben Nevis. Het Lochy Park ligt op de ideale locatie om het westen van Schotland te gaan verkennen. U kunt vanuit het park bijzondere wandelingen en boottochtjes maken en voor de kinderen is er een natuurlijke speeltuin.

Uitstapjes: Fort William met Neptune's Staircase, Kyle of Lochalsh, Jacobite Steam Train, Isle of Skye en Loch Ness.
Boek nu
vanaf € 419 per week
Schotland | Highlands | Urquhart Castle
Accommodatietypes op dit park
Alle accommodatietypes beschikken over een woon-/eetkamer met een tv, een volledig ingerichte open keuken en een badkamer met douche en toilet. De lodges hebben een veranda met tuinmeubilair. Onderstaande types zijn slechts een selectie uit het volledige aanbod. Vraag ons gerust naar de overige mogelijkheden.

Woodbury Lodge Max. 4 volwassenen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1 persoonsbedden.

Lochy Caravan Max. 4 volwassenen en 2 kinderen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank in de woonkamer.

Lochy Log Cabin Max. 4 volwassenen en 2 kinderen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed.

Dit vakantiepark is ook voor een midweek of weekend te boeken. Neem contact op met onze reserveringsafdeling voor de mogelijkheden.
Highlights
• Uitzicht op Ben Nevis
• Zeer sfeervol park
• Vlakbij Fort William
• Speeltuin
• Supermarkt
• Wasserette*

* tegen betaling
Schotland | Highlands | Highlander koe
Schotland | Highlands | Highlander koe
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• Gas
• Elektriciteit
• Bedlinnen
• Eindschoonmaak
Niet inbegrepen
• Kinderbedje*
• Kinderstoel*
• Keukenlinnen
• Handdoeken

* tegen betaling

• vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Bijzonderheden
Dit vakantiepark is ook voor een midweek of weekend te boeken. Neem contact op met onze reserveringsafdeling voor de mogelijkheden.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Ben Nevis Holiday Park | type Lochy Caravan
Schotland-Highlands-Fort William
Max. 4 volwassenen en 2 kinderen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-perso...
Max. 4 volwassenen en 2 kinderen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een 2-persoonsbedbank in de woonkamer.
Lees meer
Ben Nevis Holiday Park | type Lochy Log Cabin
Schotland-Highlands-Fort William
Max. 4 volwassenen en 2 kinderen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-perso...
Max. 4 volwassenen en 2 kinderen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed.
Lees meer
Ben Nevis Holiday Park | type Woodbury Lodge
Schotland-Highlands-Fort William
Max. 4 volwassenen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1 persoonsbedden. ...
Max. 4 volwassenen. Slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met twee 1 persoonsbedden.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!