• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
De 3 beste aanbiedingen
vanaf: € 218 p.p.
4 dagen Amazing Hampshire
Korte Reizen
Inclusief overtocht! Ontdek tijdens deze korte reis het beste van Hampshire! In dit p...
Inclusief overtocht! Ontdek tijdens deze korte reis het beste van Hampshire! In dit prachtige gebied in Zuid-Engeland vindt u mooie steden, tuinen en musea. U kunt onder andere uitstapjes maken naar Jane Austen’s House, the Basingstoke Canal en Marwell Zoo. U verblijft in het schitterende 4-sterren Audleys Wood Hotel.
Meer tonen
vanaf: € 173 p.p.
4 dagen Wonderful Oxfordshire
Korte Reizen
Inclusief overtocht! Beleef Oxfordshire, een van de meest adembenemende provincies va...
Inclusief overtocht! Beleef Oxfordshire, een van de meest adembenemende provincies van Engeland. Van de universiteitsstad Oxford tot de glooiende heuvels en pittoreske dorpjes in de Cotswolds. Oxfordshire heeft het allemaal! Tijdens deze reis verblijft u in het karakteristieke hotel Whately Hall in Banbury. Met een centrale ligging in Oxfordshire biedt dit hotel een prima locatie om uitstapjes te maken!
Meer tonen
devon & cornwall thumbnail.jpg
vanaf: € 587 p.p.
9 dagen Highlights van Devon & Cornwall
Autorondreizen
Geniet tijdens deze reis van alle hoogtepunten van Devon & Cornwall! Ontdek de langgerekte zandstra...
Geniet tijdens deze reis van alle hoogtepunten van Devon & Cornwall! Ontdek de langgerekte zandstranden, pittoreske baaien, charmante vissersdorpjes, beeldige tuinen, historische kastelen, glooiende landschappen en weidse uitzichten. Breng een bezoek aan het Eden Project met zijn botanische planten en sta versteld van de schoonheid van het Dartmoor National Park. U vindt het allemaal in dit zuidwestelijke stukje Engeland!
Meer tonen
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!