• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Rob Roy Way
Bewandel de Rob Roy Way en treed in de voetsporen van Rob Roy MacGregor. Dit langeafstandspad voert door het gebied waar deze volksheld ooit leefde, van Loch Lomond & The Trossachs National park tot aan het knusse stadje Pitlochry. Onderweg wandelt u door bossen, langs meren, rivieren en ruige bergen en zult u genieten van de prachtige natuur waar deze regio van Schotland zo bekend om staat.
Boek nu
vanaf € 882 p.p.
Schotland | Loch Katrine
Wandelreis Schotland | Rob Roy Way
Afstand per dag: ca. 14-30 km.
Moeilijkheidsgraad: Geschikt voor iedereen die regelmatig wandelt. De wandelingen variëren van makkelijk tot middelzwaar. Op enkele wandeldagen dient u lichte hoogteverschillen te overbruggen.
Highlights
• Loch Lomond and Trossachs National Park
• Balquhidder
• Falls of Dochart
• Loch Tay
• Tigh Na Ruaich Stone Circle

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Wanneer u deze reis aanvraagt via onze website zullen wij deze inboeken bij onze agent. Wij weten pas na bevestiging van de agent in welke accommodatie(s) u zult verblijven. We zullen altijd een kamer met privé badkamer voor u boeken. Een overzicht van de geboekte accommodaties ontvangt u pas bij uw reisbescheiden.
Schotland | Wandelen
Schotland | Wandelen

De reis van dag tot dag

Reisschema
• 1 nacht in of in de omgeving van Drymen
• 1 nacht in of in de omgeving van Aberfoyle
• 1 nacht in of in de omgeving van Callander
• 1 nacht in of in de omgeving van Balquhidder
• 1 nacht in of in de omgeving van Killin
• 1 nacht in of in de omgeving van Kenmore
• 1 nacht in of in de omgeving van Aberfeldy
• 1 nacht in of in de omgeving van Pitlochry
Dag 1
Aankomst en overnachting in Drymen, waar u vanuit Glasgow naartoe kunt reizen per bus. Mocht u op tijd arriveren, kunt u een bezoek brengen aan Buchanan Castle of een fiets huren om een stukje van de Loch Lomond fietsroute een stukje te volgen.
Dag 2
U wandelt 16 kilometer door het Loch Lomond and The Trossachs National Park naar Aberfoyle. Onderweg kunt u genieten van alle natuur en vergezichten om u heen en passeert u de plaatsjes Gartmore en Cobleland.
Dag 3
Vandaag bereikt u de Highlands waardoor het landschap veranderd. De route van zo'n 16 kilometer loopt over een hoger gelegen pad en brengt u in Callander voor de volgende overnachting.
Dag 4
Wandelen langs de oevers van Loch Lubnaig naar Balquhidder, de plaats waar de Schotse volksheld Rob Roy woonde en leefde en na zijn overlijden begraven is. De route is ongeveer 16 kilometer.
Dag 5
Vandaag staat er een wandeling van ongeveer 18 kilometer op het programma van Balquhidder naar Killin. Onderweg passeert u een Victoriaans viaduct, de watervallen Falls of Dochart en heeft u een prachtig uitzicht op de berg Ben Lawers.
Dag 6
Een lange wandeling van zo'n 30 kilometer vandaag van Killin naar Kenmore, de route leidt u langs verlaten valleien met de mooiste vergezichten en over de oevers van Loch Tay.
Dag 7
De route heeft een lichte stijging en loopt over 14 kilometer door een bosrijke omgeving langs de River Tay naar Aberfeldy, hier vindt u Dewar's Aberfeldy Distillery waar u onder het genot van een whisky heerlijk bij kunt komen van uw wandeling.
Dag 8
Een prachtige route van 18 kilometer over de heuvels van Aberfeldy naar Pitlochry voor de volgende overnachting. Onderweg passeert u de steencirkel Tigh Na Ruaich.
Dag 9
Uw wandelvakantie eindigt vandaag in Pitlochry. Per trein of bus kunt u naar Glasgow of Edinburgh reizen.
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.

Deelnemersbijdrage SGR
Per 1 februari 2021 voert de Stichting Garantiefonds Reisgelden een deelnemersbijdrage in van € 5 per persoon per boeking. Deze bijdrage zal door House of Britain bij u in rekening worden gebracht en worden afgedragen aan de SGR. Zo zorgen we er samen voor dat het garantiefonds blijft beschikken over voldoende financiële middelen om reisgeld terug te betalen bij financieel onvermogen.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 8 overnachtingen inclusief ontbijt
• Uitgebreid informatiepakket met kaarten en Engelstalige routebeschrijvingen
• Bagage transport op wandeldagen
Niet inbegrepen
• Transfers naar het startpunt en vanaf het eindpunt van de wandelvakantie
• Vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Impressie accommodaties
--
Bij deze rondreis verblijft u in sfeervolle B&B’s. Wij boeken accommodaties voor u die regelmatig w...
Bij deze rondreis verblijft u in sfeervolle B&B’s. Wij boeken accommodaties voor u die regelmatig worden bezocht door onze plaatselijke agenten, om de kwaliteit te kunnen garanderen.

De B&B's variëren van traditionele boerderijen tot moderne bungalows en van pensions tot kleine familiehotels. De meeste B&B's hebben een ontbijtruimte en in sommige B&B's kan de gastheer/vrouw ook een diner verzorgen. Gedurende uw verblijf in B&B’s kunt u het echte Engelse leven ontdekken en zult u de vriendelijkheid en gastvrijheid ervaren die de Engelsen zo eigen is.

Wij bieden kamers aan met privé faciliteiten, u heeft dan de beschikking over een eigen badkamer. Deze kan zich op uw kamer bevinden of op de gang. Uw verblijf is inclusief Engels ontbijt.

Zodra de boeking door onze agent is bevestigd, sturen wij u een accommodatielijst met de accommodaties die voor u zijn geboekt.
Lees meer

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden