Enjoy the gentle Anglesey Coast
Tijdens deze 8-daagse wandelreis ontdekt u het westelijke en zuidelijke gedeelte van het Isle of Anglesey Coastal Path. Tijdens de wandelingen kunt u genieten van de brede, gouden stranden en de ruige kliffen van het eiland, de vele historische bezienswaardigheden, de gevarieerde flora en fauna en de gezellige dorpjes.
Boek nu
vanaf € 788 p.p.
Wales | Two female walkers above South Stack lighthouse
Wandelreis Wales | Enjoy the gentle Anglesey Coast
Vanaf het moment dat u de brug vanaf het vasteland afrijdt, ontdekt u dat Isle of Anglesey in Noord-Wales een aaneenschakeling is van prachtige natuur, onbedorven kusten en pittoreske dorpjes. Het grootste deel van de kustlijn is uitgeroepen tot ‘Area of Outstanding Natural Beauty’ en dat is niet voor niets! U verblijft tijdens deze wandelreis in kleinschalige hotels en guest houses, zodat u ook de zeer vriendelijke bevolking kunt leren kennen.
Highlights
• Four Mile Bridge
• St. Gwenfaen’s Well
• Het gouden strand van Cymyran
• Newborough Forest
• Llanddwyn Island
• Beaumaris

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
Wales | Couple walking dog on Coast Path
Wales | Couple walking dog on Coast Path

De reis van dag tot dag

Dag 1:
U reist op eigen gelegenheid naar Holyhead in Noord-Wales. Hier wordt u opgehaald en u wordt naar uw accommodatie gebracht, waar onze agent de routes voor de komende dagen met u doorneemt en u de kaarten en reisinformatie overhandigt.
Dag 2:
U wordt naar Holyhead gebracht en vanaf hier wandelt u naar de bekende vuurtoren van South Stack en de RSPB uitkijktoren, waar u de vogels kunt spotten die op de kliffen nestelen. U wandelt vervolgens verder naar Trearddur Bay. De wandeling is ca. 19 km lang.
Dag 3:
U wordt opgehaald bij uw accommodatie en naar Trearddur Bay gebracht. U wandelt naar Four Mile Bridge via het gezellige dorpje Rhoscolyn met zijn prachtige rotsformaties en St. Gwenfaen’s Well. De wandeling is ca. 14 km lang.
Dag 4:
U wandelt vandaag van Four Mile Bridge naar Rhosneigr. U passeert de RAF basis waar Prins William zijn training tot helikopterpiloot heeft gehad en u wandelt over het gouden strand van Cymyran naar het windsurfplaatsje Rhosneigr. De wandeling is ca. 12 km lang.
Dag 5:
Deze dag wandelt u van Rhosneigr naar Newborough Forest. De wandeling langs de westkust is heerlijk ontspannen en u passeert de neolithische vindplaats Barclodiad y Gawres en Cwyfan Church, een kerk in zee. U eindigt aan de rand van het bos bij Newborough. De wandeling is ca. 20 km lang.
Dag 6:
U wandelt van Newborough Forest naar Brynsiencyn. U wandelt langs één van de meest idyllische stranden van het eiland en het lange strand leidt u naar Llanddwyn Island, met zijn vuurtoren en kapelruïne, dat is opgedragen aan Dwynwen, de Welshe patroonheilige van de geliefden. De wandeling is ca. 17,5 km lang.
Dag 7:
Deze dag wandelt u van Brynsiencyn naar Beaumaris. U wandelt langs de zuidkust van Anglesey, van waar u fantastische uitzichten heeft over Snowdonia, en onder de 2 bruggen door die het eiland met het vasteland verbinden, de Menai en de Britannia bruggen. U eindigt de wandeling in Beaumaris. De wandeling is ca. 18,5 km lang.
Dag 8:
U wordt opgehaald bij uw accommodatie en naar het treinstation van Holyhead of Bangor gebracht voor uw reis naar huis.
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europa dekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 7 overnachtingen inclusief ontbijt
• uitgebreid informatiepakket met o.a. kaarten en Engelstalige routebeschrijvingen
• bagage transport op de wandeldagen
Niet inbegrepen
• Transfer naar het startpunt en vanaf het eindpunt van de wandelreis
• Vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!