Antrim & Causeway Coast
Deze 8-daagse wandelreis biedt u het allerbeste van Noord-Ierland en is een combinatie van de Moyle Way en de Causeway Coast Way. De Moyle Way is een 43 km lange route die u door het hart van de wereldberoemde valleien van Antrim leidt. Ook doet u met deze wandelreis de Giants Causeway aan.
Boek nu
vanaf € 593 p.p.
Ierland | Noord-Ierland | Wandelaars Giant's Causeway
Wandelreis Noord-Ierland | Antrim & Causeway Coast
Afstand per dag: 15 – 20 kilometer
Moeilijkheidsgraad: Geschikt voor de ervaren wandelaar. De wandelingen zijn middelzwaar en kunnen over moeilijk begaanbare paden voeren. Op sommige dagen dienen er enkele hoogteverschillen overbrugd te worden (max. 350m.)
Highlights
• Glenariff Forest Park
• Giant’s Causeway
• Carrick-a-Rede touwbrug
• White Park Bay Beach
• Rathlin Island

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
Ierland | Noord-Ierland | Wandelaars Causeway Coast
Ierland | Noord-Ierland | Wandelaars Causeway Coast

De reis van dag tot dag

Dag 1:
U komt aan in Cushendall. Er is een mogelijkheid om in de omgeving nog een avondwandeling te maken.
Dag 2:
Vandaag maakt u een wandeling naar keuze door het Glenariff Forest Park. U wandelt langs prachtige watervallen en over bospaden en na afloop wordt u weer teruggebracht naar uw B&B. De wandelingen variëren van 12 tot 16 kilometer.
Dag 3:
U maakt vandaag een wandeling over de Moyle Way, dat onderdeel is van de Giant’s Causeway. Deze route loopt van Ora Beg tot Ballycastle en heeft een lengte van ongeveer 20 kilometer.
Dag 4:
Vandaag heeft u een rustdag. U kunt bijvoorbeeld de ferry naar Rathlin Island nemen en de vogelkolonie van dit eiland bezoeken. Vanaf dit eiland heeft u een mooi uitzicht op de kustlijn van Ierland.
Dag 5:
U wandelt deze dag van Ballycastle naar Ballintoy, waar de overnachting zal plaatsvinden, en u passeert hierbij de Carrick-a-Rede touwbrug. Als u de touwbrug overgaat naar Carrick Island, dan heeft u een bijzonder uitzicht op Rathlin Island en de Giant’s Causeway. De wandeling bedraagt ongeveer 17 kilometer (exclusief de Carrick-a-Rede touwbrug).
Dag 6:
Vandaag maakt u vanaf Ballintoy een wandeling van ongeveer 20 kilometer over de Giant’s Causeway. U komt langs White Park Bay Beach, Benbane Head, Giant Causeway en Portballintrae. Hou er tijdens deze wandeling rekening mee dat u wat extra tijd inplant om dit moois allemaal te bezoeken. Uw overnachting vindt plaats in Bushmill.
Dag 7:
Er staat deze dag een 20 kilometer lange wandeling op het programma, van Bushmills naar Portstewart. Wanneer u dit kustpad bewandelt, passeert u Dunluce Castle, Curran Strand en Portrush. U verblijft in een B&B in Portstewart.
Dag 8:
De reis zit er helaas alweer op, u vertrekt vanuit Portstewart terug naar Belfast voor uw reis terug naar huis.
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europa dekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 8 overnachtingen inclusief ontbijt
• bagagetransport op wandeldagen
• uitgebreid informatiepakket met kaarten en Engelstalige routebeschrijvingen
Niet inbegrepen
• Transfers bij aankomst en vertrek
• Vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!