• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Pembrokeshire Coast Path
Het Pembrokeshire Coast Path volgt, zoals de naam al doet vermoeden, de kust van het Pembrokeshire Coast National Park. Deze wandelreis langs het zuidelijke gedeelte van dit lange-afstands-wandelpad voert u van Milford Haven, met zijn maritieme verleden, langs een gevarieerd landschap naar het einde van het Pembrokeshire Coast Path in Amroth.
Boek nu
vanaf € 700 p.p.
Wales | Three male walkers on Path near Ceibwr
Wandelreis Wales | Pembrokeshire Coast Path
Een groot deel van dit wandelpad loopt langs de kliffen, zodat u een prachtig uitzicht heeft over de zee, de baaien en de rotsen. Onderweg wandelt u langs havens, mooie stranden, kalkrotsen, Pembroke Castle met zijn grote toren, de oude en kleine kapel bij St. Govan’s Head, het Normandische Manorbier Castle en het kleurrijke Tenby.

Lengte: ca. 106 km
Wandelroute: St Dogmaels-St David's
Wandeldagen: 5
Highlights
• Pembrokeshire Coast National Park
• Pembroke Castle
• Angle
• The Green Bridge of Wales
• Bosherton
• Manorbier Castle
• Tenby

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Wanneer u deze reis aanvraagt via onze website zullen wij deze inboeken bij onze agent. Wij weten pas na bevestiging van de agent in welke accommodatie(s) u zult verblijven. We zullen altijd een kamer met privé badkamer voor u boeken. Een overzicht van de geboekte accommodaties ontvangt u pas bij uw reisbescheiden.
Wales | Wales Coast Path and Pembrokeshire Coast Path sign
Wales | Wales Coast Path and Pembrokeshire Coast Path sign

De reis van dag tot dag

Reisschema
• 1 nacht in of in de omgeving van Milford Haven
• 1 nacht in of in de omgeving van Pembroke
• 1 nacht in of in de omgeving van Angle
• 1 nacht in of in de omgeving van Bosherton
• 1 nacht in of in de omgeving van Manorbier
• 1 nacht in of in de omgeving van Amroth
Dag 1
U reist op eigen gelegenheid naar het startpunt van deze wandelreis, Milford Haven, waar uw eerste overnachting zal plaatsvinden.
Dag 2
U wandelt vandaag van Milford Haven naar Pembroke. Vanaf Milford Haven leidt de route u langs de noordkant van de Pembroke River en door het stadje Pembroke Dock. U vindt hier een aantal fascinerende gebouwen met een maritiem verleden, zoals The Martello Tower, dat nu een museum is en waar u alles te weten komt over de militaire geschiedenis van de afgelopen 200 jaar. De wandeling is ca. 17,5 km lang.
Dag 3
Deze dag wandelt u van Pembroke naar Angle. In Pembroke kunt u een bezoek brengen aan het indrukwekkende Pembroke Castle. U wandelt verder richting Angle en u komt langs het prachtige East Angle Bay, waar het zand en de modder verschillende zeevogels aantrekken. Angle is een charmant visserdorpje met een rijke historie. Bezoek de mooie St. Mary's Church en de bijzondere Fishermen's Chapel. De wandeling is ca. 16 km lang.
Dag 4
U wandelt deze dag van Angle naar Bosherton via Angle's Peninsula en het prachtige strand van Freshwater West, waar u de vele surfers kunt bekijken. Hierna wordt de natuur wilder en dramatischer en passeert u indrukwekkende rotsformaties, zoals The Green Bridge of Wales, een spectaculaire natuurlijke boog die u kunt bekijken vanaf een uitzichtspunt. De wandeling is ca. 24 km lang.
Dag 5
U wandelt van Bosherton naar Manorbier. Bosherton staat bekend om zijn kalkstenen kliffen en de Bosherston Lily Ponds waar u verschillende vogels, planten en zelfs otters kunt spotten. De wandeling is ca. 17,5 km lang.
Dag 6
U wandelt van Manorbier naar Amroth. Breng zeker een bezoek aan het imposante Manorbier Castle, dat aan de rand van het strand staat, en wandel door het kleurrijke stadje Tenby. Amroth is een gezellige kustplaats met uitgestrekte zandstranden, een perfecte plaats om uw wandelreis te eindigen! De wandeling is ca. 24 km lang.
Dag 7
Dit is helaas alweer de laatste dag van uw wandelreis en u reist op eigen gelegenheid terug naar huis.
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 6 overnachtingen inclusief ontbijt
• Uitgebreid informatiepakket met o.a. kaarten en Engelstalige routebeschrijvingen
• Bagage transport op de wandeldagen
Niet inbegrepen
• Transfer naar het startpunt en vanaf het eindpunt van de wandelreis
• Vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Impressie accommodaties
--
Bij deze rondreis verblijft u in sfeervolle B&B’s. Wij boeken accommodaties voor u die regelmatig w...
Bij deze rondreis verblijft u in sfeervolle B&B’s. Wij boeken accommodaties voor u die regelmatig worden bezocht door onze plaatselijke agenten, om de kwaliteit te kunnen garanderen.

De B&B's variëren van traditionele boerderijen tot moderne bungalows en van pensions tot kleine familiehotels. De meeste B&B's hebben een ontbijtruimte en in sommige B&B's kan de gastheer/vrouw ook een diner verzorgen. Gedurende uw verblijf in B&B’s kunt u het echte Engelse leven ontdekken en zult u de vriendelijkheid en gastvrijheid ervaren die de Engelsen zo eigen is.

Wij bieden kamers aan met privé faciliteiten, u heeft dan de beschikking over een eigen badkamer. Deze kan zich op uw kamer bevinden of op de gang. Uw verblijf is inclusief Engels ontbijt.

Zodra de boeking door onze agent is bevestigd, sturen wij u een accommodatielijst met de accommodaties die voor u zijn geboekt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!