• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Ontdek de Jurassic Coast
Inclusief overtocht! Een spectaculaire kustlijn, steile kliffen, fossielen op het strand, kilometers lange wandelpaden, een heuvelachtig achterland, sfeervolle havenstadjes en lieflijke dorpjes: u vindt het allemaal aan de Jurassic Coast! U verblijft tijdens deze reis in het gezellige Weymouth vanwaar u de Jurassic Coast kunt gaan ontdekken. Geniet van de adembenemende natuur en zie met eigen ogen hoe mooi dit stukje Engeland is!
Boek nu
vanaf € 287 p.p.
view dorset coast.jpg
Korte reis | Jurassic Coast
De Jurassic Coast is een prachtig stukje Engeland. U zult versteld staan van de spectaculaire kustlijn en de adembenemende uitzichten. Ga fossielen zoeken op het strand bij Charmouth, bekijk de spectaculaire kliffen van West Bay en geniet van fish and chips bij de promenade van Lyme Regis. Vanuit uw accommodatie in Weymouth kunt u al deze uitstapjes maken en meer. Maak een wandeling over het bijna 30 kilometer lange strand van Chesil Beach of wandel een deel van het South West Coast Path dat langs de Jurassic Coast loopt. Vergeet ook zeker geen bezoek te brengen aan Durdle Door en Lulworth Cove, een van de meest gefotografeerde plekken aan de Jurassic Coast!
Highlights
• Lulworth Cove
• Durdle Door
• Weymouth
• Lyme Regis
• West Bay
• Chesil Beach
• Charmouth

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
fossielen strand jurassic coast.jpg
fossielen strand jurassic coast.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retourovertocht Dover inclusief personenauto
• 4 overnachtingen inclusief ontbijt
Bijzonderheden
Bij deze reis is de overtocht inbegrepen. Wanneer u onderaan de kassabon op 'Boek deze reis' klikt, kunt u in stap 2 zelf de afvaarttijden kiezen.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Warwick Court Guest House
Engeland-Zuidwest-Engeland-Weymouth
Warwick Court Guest House ligt op slechts een paar minuten lopen van de zee en haven van Weymouth. ...
Warwick Court Guest House ligt op slechts een paar minuten lopen van de zee en haven van Weymouth. Winkels en het trein- en busstation zijn vlakbij.
De B&B beschikt over gratis parkeergelegenheid.
Uw comfortabele kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten, haardroger en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!