Gardens of Wexford
Weleens gedacht aan een tuinenreis naar Ierland? Laat u verrassen door de County Wexford en de bijzondere in- en uitheemse planten die daar groeien en bloeien kunnen.
U ontvangt bij uw reisbescheiden uitgebreide reisinformatie met alle tuinen die u in deze County kunt bezoeken en de Ieren staan te springen om u er alles over te vertellen!
Boek nu
vanaf € 272 p.p.
img_0568 22-08-2017.jpg
Korte reis | Wexford
Welkom in de County die traditioneel ook wel het zonnige South-East wordt genoemd. Wexford, een van de grootste County's van Ierland grenst aan de zuidkant aan de Atlantische oceaan, de oostkant grenst aan de Ierse zee. Op maar een uur rijden vanaf Dublin en de haven van Rosslare die in de County zelf gelegen is, is deze regio zeer goed te bereiken. De tuinen in deze regio reflecteren de historie en diversiteit van de County en zijn landschap. Er is een grote verscheidenheid aan tuinen, waar sommige al in de 18e en 19e eeuw zijn aangelegd zijn er daarentegen ook vele te vinden die pas 10 jaar oud zijn. De grotere tuinen zijn zeer geschikt voor een dag uit voor de hele familie, en de kleinere privé-tuinen bieden u niet alleen een heerlijke rustige, relaxte middag, maar leren u ook van alles over de diversiteit aan inheemse planten die de beheerders in deze regio kunnen laten groeien. Kortom genoeg te zien voor u als echte tuinliefhebber!
Highlights
• The Bay Garden
• John F. Kennedy Park & Arboretum
• Coolaught Gardens
• Johnstown Castle
• Woodville House & Gardens
• Glenavon Japanese Garden
• Colclough Walled Garden

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
img_0595 22-08-2017.jpg
img_0595 22-08-2017.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europa dekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 4 overnachtingen inclusief ontbijt
• reisinformatie Wexford Garden Trail
Niet inbegrepen
• vervoer naar Ierland (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Cedar Lodge Hotel ****
Ierland-Zuidoost-Ierland-Newbawn
Het hotel is gelegen in het hart van County Wexford, ook wel de 'Sunny South East' genoemd. Cedar L...
Het hotel is gelegen in het hart van County Wexford, ook wel de 'Sunny South East' genoemd. Cedar Lodge is een charmant viersterren boetiekhotel. Het heeft een prachtig restaurant en is gelegen tegen de heuvels van het historische Carrigbyrne Forrest. In de omgeving kunt u golfen, wandelen en vissen.
Het hotel beschikt over een receptie, restaurant en parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Iers ontbijt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!