• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Wandelen in Lincolnshire
Verken Lincolnshire te voet en geniet van de prachtige omgeving! U verblijft tijdens deze reis in Holly House B&B in Alford. In deze omgeving kunt u schitterende wandelingen maken en onderweg genieten van de natuur in de Lincolnshire Wolds, marktsteden als Spilsby en Alford en de prachtige kust. Een leuke manier om Lincolnshire op een andere manier te bekijken!
Boek nu
vanaf € 213 p.p.
alford windmill.jpg
Wandelreis Engeland | Lincolnshire
Ontdek Lincolnshire te voet! Het gebied rondom Alford leent zich uitstekend om te wandelen. We hebben een aantal leuke wandelroutes geselecteerd in de omgeving van Alford. Maak een wandeling naar de kust en geniet van een spectaculair uitzicht over de zee en duinen. Of maak een heerlijke wandeling naar Spilsby en geniet van het oude landschap en een panoramisch uitzicht over de omgeving. Een sportieve manier om Lincolnshire te bekijken!
Highlights
• Lincolnshire Wolds
• Alford
• Chapel St. Leonards
• Spilsby
• Alford Manor House

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
engeland lincolnshire wandelaar met kompas.jpg
engeland lincolnshire wandelaar met kompas.jpg

De reis van dag tot dag

Reisschema
Tijdens deze reis verblijft u 3 nachten in dezelfde accommodatie. Wij hebben voor elke dag een leuk (optioneel) wandelprogramma voor u samengesteld.
Dag 1
Vandaag komt u aan in Lincolnshire. U kunt een korte wandeling maken rondom de historische marktstad Alford. Deze wandeling duurt ongeveer 2 tot 3 uur en is circa 6,5 kilometer lang. De wandeling start bij Alford Manor House, Engeland's grootste herenhuis met een typisch rieten dak. De wandeling gaat onder andere langs de voormalige Methodist Chapel en St. Wilfrid's Church en u kunt genieten van de prachtige Lincolnshire Wolds die voor u opdoemen en van het uitzicht op de bekende windmolen van Alford.
Dag 2
U kunt vandaag een interessante wandeling maken van de Lincolnshire Wolds naar Chapel Six Marshes aan de kust. Deze wandeling duurt ongeveer 5 tot 6 uur en is circa 16,5 kilometer lang. De wandeling gaat door een historisch en divers landschap. U passeert een deel van de oude spoorlijn van Willoughby naar Sutton on Sea en Mablethorpe. De Willoughby Branch Line heeft zich ontwikkeld tot een fijn natuurgebied met een combinatie van grasland, bos en struikgewas en een variatie aan flora en fauna. Ook passeert u verschillende kerken, zoals St. Helen's Church en St. Mary's Church. Aan de kust wandelt u over de duinen terwijl u geniet van een fantastisch uitzicht op zee. Na de wandeling kunt u vanuit Chapel St Leonards op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer terug reizen naar uw accommodatie in Alford.
Dag 3
Vandaag kunt u een heerlijke wandeling maken van Alford naar Spilsby. Deze wandeling duurt ongeveer 4 tot 5 uur en is circa 13 kilometer lang. De route neemt u mee door een historisch landschap en u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de kust. De wandeling start in Alford vanwaar u via Well, Skendleby en Partney naar Spilsby wandelt. Door de hele geschiedenis heen heeft Splisby een markt geboden voor de omliggende dorpen. Nog steeds is het middeleeuwse stratenpatroon van vier wegen aanwezig die zich verenigen in een uitgebreide markt. De 15-eeuwse "Buttercross" is vandaag de dag nog steeds te bewonderen en was waarschijnlijk het marktcentrum, waarvan de trappen werden gebruikt om waren te tonen en als platform voor rondtrekkende predikers. Na de wandeling kunt u op eigen gelegenheid met het openbaar vervoer terugreizen naar uw accommodatie in Alford.
Dag 4
Vandaag is alweer de laatste dag van uw vakantie. We hopen dat u kunt terugkijken op een leuke reis!
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 3 overnachtingen inclusief ontbijt
• 3 wandelroutes
Niet inbegrepen
• Vervoer naar Groot-Brittannië (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Holly House
Engeland-East Lincolnshire-Alford
Holly House is een van de oudste huizen in het schilderachtige stadje Alford. De B&B ligt aan de vo...
Holly House is een van de oudste huizen in het schilderachtige stadje Alford. De B&B ligt aan de voet van de Lincolnshire Wolds en dicht bij de kust. Holly House biedt een geweldige uitvalsbasis om niet alleen de Lincolnshire Wolds en de kust te verkennen, maar ook om de vele attracties te bezoeken die het gebied te bieden heeft. Zo kunt u onder andere uitstapjes maken naar Cadwell Park, prachtige natuurreservaten, Louth en Horncastle.
De B&B beschikt over een ontbijtruimte, privé lounge met tv en gratis wifi. U kunt aan de straat parkeren.
Uw kamer is voorzien van een tv, koffie- en theefaciliteiten en een privé badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!