Suffolk - Constable Country
Inclusief overtocht! Kilometers aan prachtige kustlijn, een glooiend platteland, een rijke geschiedenis, fantastisch eten en lieflijke stadjes en dorpjes maken van Suffolk de ideale bestemming voor een korte vakantie. Ontdek o.a. de historische stad Ipswich en het landschap dat de bekende schilder John Constable inspireerde en geniet!
Boek nu
vanaf € 247 p.p.
Oost Engeland| Suffolk| Couple on the beach at Aldeburgh
Korte reis | East Anglia
Uw reis begint aan boord van Stena Line en na een ontspannen nacht komt u de volgende ochtend uitgerust aan in Harwich, vanwaar het slechts een klein eindje rijden is naar Ipswich, waar uw overnachting zal plaatsvinden. In de sfeervolle stad Ipswich met zijn rijke maritieme verleden en gezellige haven kunt u genieten van de vele winkels, restaurants en bars. Maak daarnaast een boottocht over Orwell River en bezoek het 16e-eeuwse Christchurch Mansion met zijn indrukwekkende kunstcollectie. Ook een bezoek aan het historische marktplaatsje Bury St Edmunds met zijn mooie kathedraal en het oude wolstadje Lavenham mogen niet aan uw reis ontbreken! Het schitterende platteland van Suffolk staat bekend als ‘Constable Country’, omdat het een grote inspiratie was voor de bekende Engelse landschapschilder John Constable. Trek er op uit en ontdek zelf waarom deze schilder zo geïnspireerd raakte door dit lieflijke platteland. Of besteedt uw dag heerlijk aan de kust, dat niet voor niets een ‘Area of Outstanding Natural Beauty’ is. Wat u ook gaat doen, u zult genieten!
Highlights
• Gainsborough House
• Landguard Fort
• Orford Castle
• Bury St Edmunds Abbey
• Woodbridge Tide Mill

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
Oost Engeland| Suffolk| Aldeburgh
Oost Engeland| Suffolk| Aldeburgh
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kun u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europa dekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retourovertocht Harwich inclusief personenauto
• 2 overnachtingen aan boord
• 1 hotelovernachting inclusief ontbijt
Bijzonderheden
Bij deze reis is de overtocht inbegrepen. De ferry vertrekt rond 22.00 uur vanuit Hoek van Holland.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Gatehouse Hotel ***
Engeland-East Anglia-Ipswich
Het Gatehouse Hotel ligt aan de rand van Ipswich. Het mooie landhuis beschikt over alle moderne gem...
Het Gatehouse Hotel ligt aan de rand van Ipswich. Het mooie landhuis beschikt over alle moderne gemakken die u mag verwachten van een 3-sterren hotel. Het hotel heeft een goede bereikbaarheid en is ideaal als startpunt voor een bezoek aan de vele bezienswaardigheden in de omgeving.
Het hotel heeft 13 kamers en beschikt over een receptie, restaurant, bar en parkeergelegenheid. Ook heeft het hotel (draadloos) internet.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!