• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Onontdekt Hampshire
Inclusief overtocht! Geniet tijdens deze reis van al het moois dat Hampshire te bieden heeft. Een prachtig landschap, sfeervolle steden, charmante dorpjes en fantastische tuinen. U vindt het allemaal in Hampshire!
Boek nu
vanaf € 177 p.p.
Engeland | Hampshire | ve23310_south downs_22-11-19.jpg
Korte reis | Hampshire
U verblijft tijdens deze reis in Warbrook House, een traditioneel 3-sterren hotel in Hampshire. Het prachtige herenhuis is in 1724 ontworpen door de beroemde architect John James en heeft schitterende monumentale tuinen, compleet met een eigen "Versailles" gracht. Het hotel heeft een prima ligging om uitstapjes te maken naar onder andere Jane Austen’s House, Farnham, Waverley Abbey, The Vine House and Gardens en de sfeervolle stad Winchester. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen in uw hotel en nagenieten van al het moois wat u overdag heeft gezien!
Highlights
• Jane Austen’s House
• Farnham
• Waverley Abbey
• The Vine House and Gardens
• Winchester

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
Engeland | Hamsphire | vb25584846_the exterior of winchester cathedral_22-11-2019.jpg
Engeland | Hamsphire | vb25584846_the exterior of winchester cathedral_22-11-2019.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retourovertocht Dover inclusief personenauto
• 3 overnachtingen inclusief ontbijt
Bijzonderheden
Bij deze reis is de overtocht inbegrepen. Wanneer u onderaan de kassabon op 'Boek deze reis' klikt, kunt u in stap 2 zelf de afvaarttijden kiezen.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Warbrook House
Engeland-Zuidoost-Engeland-Eversley
Warbrook House is een traditioneel 3-sterren hotel in Hampshire. Het prachtige herenhuis is in 1724...
Warbrook House is een traditioneel 3-sterren hotel in Hampshire. Het prachtige herenhuis is in 1724 ontworpen door de beroemde architect John James en heeft schitterende monumentale tuinen, compleet met een eigen "Versailles" gracht. Het hotel heeft een prima ligging om uitstapjes te maken naar onder andere Jane Austen’s House, Farnham, Waverley Abbey, The Vine House and Gardens en de sfeervolle stad Winchester. ’s Avonds kunt u heerlijk ontspannen in uw hotel en nagenieten van al het moois wat u overdag heeft gezien!
Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met bad of douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!