• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Uniek Canterbury
Inclusief overtocht! Altijd al eens uniek willen overnachten in hartje Canterbury? Bij House of Britain is dat mogelijk! U verblijft op de gronden van de Canterbury Cathedral en wordt wakker met uitzicht op de tuinen van deze prachtige kathedraal. Toegang tot de Canterbury Cathedral is uiteraard inbegrepen.
Boek nu
vanaf € 213 p.p.
engeland kent canterbury farmers market.jpg
Verblijf in de prachtige lodge van de Canterbury Cathedral, binnen de muren van de kathedraal. De lodge is gelegen in het centrum van Canterbury en heeft een prachtig uitzicht over de tuinen van de kathedraal. Dit sfeervolle hotel is de ideale uitvalsbasis om het prachtige historische stadje met al zijn winkels, restaurants en pubs te ontdekken.
Highlights
• Canterbury Cathedral
• Crooked House
• Abbot's Mill
• Friar's Bridge

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
canterbury cathedral.jpg
canterbury cathedral.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retourovertocht Dover inclusief personenauto
• 2 overnachtingen inclusief ontbijt
Bijzonderheden
Bij deze reis is de overtocht inbegrepen. Wanneer u onderaan de kassabon op 'Boek deze reis' klikt, kunt u in stap 2 zelf de afvaarttijden kiezen.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Canterbury Cathedral Lodge ***
Engeland-Kent-Canterbury
Verblijf in de prachtige lodge van de Canterbury Cathedral, binnen de muren van de kathedraal. De l...
Verblijf in de prachtige lodge van de Canterbury Cathedral, binnen de muren van de kathedraal. De lodge is gelegen in het centrum van Canterbury en heeft een prachtig uitzicht over de tuinen van de kathedraal. Dit sfeervolle hotel is de ideale uitvalsbasis om het prachtige historische stadje Canterbury met al zijn winkels, restaurants en pubs te ontdekken.
Het hotel beschikt over een receptie en restaurant waar u kunt ontbijten. In de omgeving van het hotel is beperkte parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet.
Inclusief Engels ontbijt.

Wij zullen met het maken van uw kamer reservering direct een parkeerplaats voor u boeken. Parkeren op het terrein van de Canterbury Cathedral is gratis. Mochten er onverhoopt geen plaatsen meer beschikbaar zijn, dan kunt u bij de receptie een parkeerkaart kopen en op een nabij gelegen terrein parkeren. De kosten hiervoor bedragen ca. £ 6 per dag.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!