• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Luxe Ontspannen in Kent
Inclusief retour Eurotunnel De hechte band tussen House of Britain en Eastwell Manor bestaat al jaren en vele gasten vonden op ons aanraden hun weg naar dit luxe English countryside 4-sterrenhotel, gelegen aan de rand van de Kent North Downs. In Eastwell Manor kunt u genieten van uw welverdiende rust en de luxe en historie die het hotel uitstraalt.
Boek nu
vanaf € 279 p.p.
engeland kent champneys at eastwell buiten.jpg
Korte reis | Kent
De klassieke inrichting van de openbare ruimten ademt sfeer en in de smaakvol aangeklede kamers van de ‘Eastwell Mews Cottages' ontbreekt het u aan niets. U kunt hier ‘s avonds heerlijk dineren in één van de restaurants en u kunt tevens gebruikmaken van het binnen- en buitenzwembad, de jacuzzi, de sauna en de spa. En wat dacht u van een beautybehandeling? Het hotel ligt in het hart van Kent, gunstig gelegen ten opzichte van de vele bezienswaardigheden. Tel daarbij de rustieke ligging, het schitterende uitzicht en de goed onderhouden tuinen op en u heeft een paar heerlijk ontspannen dagen voor de boeg.
Highlights
• Leeds Castle
• Canterbury Cathedral
• Rochester
• Biddenden Vineyard

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
engeland kent champneys at eastwell tuin.jpg
engeland kent champneys at eastwell tuin.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retour Eurotunnel naar Folkestone inclusief auto
• 2 overnachtingen in een Mews Cottage inclusief ontbijt
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Champneys at Eastwell ****+ (voormalig Eastwell Manor)
Engeland-Kent-Ashford
In Eastwell Manor kunt u genieten van uw welverdiende rust en genieten van de luxe en historie die ...
In Eastwell Manor kunt u genieten van uw welverdiende rust en genieten van de luxe en historie die het hotel uitstraalt. Niet alleen kunt u hier 's avonds heerlijk dineren in één van de restaurants, u kunt er tevens gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad, jacuzzi, sauna en de spa. Wat dacht u van een beauty behandeling? Deze kunt u ter plaatse bijboeken. Het hotel ligt in het hart van Kent, gunstig gelegen t.o.v. de ferryhavens Dover en Folkestone.
Het hotel beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant en brasserie, binnen-en buitenzwembad, jacuzzi, sauna en spa, golfbaan, roomservice en parkeergelegenheid.
De traditioneel ingerichte kamers zijn voorzien van een tv, cd/dvd-speler, telefoon, haardroger, broekpers, theefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief continentaal ontbijt.

U kunt uw diner vooraf laten reserveren door ons. Let op! Er geldt wel een dress code, u dient een jasje te dragen.
Lees meer
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!