• Inloggen
  • 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Christmas Cruise Londen
Inclusief overtocht & treinticket naar Londen! Kerstshoppen? Londen is dé plek om kerstinkopen te doen. De winkels en straten worden elk jaar prachtig versierd. Grote kerstbomen, prachtige kerststallen en vele lichtjes zijn een ware bezienswaardigheid rond de kerstperiode. Stap aan boord van de luxe Stena Line ferry en reis in stijl naar hartje Londen. Aangekomen in Harwich reist u met de trein naar Londen, waar u de hele dag kunt rondkijken en genieten van de kerstsfeer.
Boek nu
vanaf € 108 p.p.
kertsballen.png
Kerst Stedentrip | Londen
Dag 1 U vertrek vanuit Hoek van Holland met de nachtboot naar Harwich (vertrek ma-vr 22.30 uur | za-zo 21.30 uur). Op de ferry van Stena Line zijn verschillende faciliteiten te vinden, zoals gastronomische restaurants, bars, een bioscoop en casino.

Dag 2 Na een fijne nacht in uw luxe hut met douche, toilet en tv komt u ’s ochtends om 06.30 uur aan in Harwich. Vanuit hier gaat u met de trein naar Londen. De reistijd is ca. 90 minuten. Aangekomen in Londen heeft u de rest van de dag de tijd om heerlijk te winkelen, attracties te bezoeken en te genieten. Breng een bezoek aan de kerstmarkt aan de Thames en geniet van de prachtige kerstverlichting in Oxford Street, Regent Street, Bond Street en Carnaby Street. De etalages in deze winkelstraten bieden de meest schitterende etalages en kerstversiering. Hyde Park wordt omgetoverd in Winter Wonderland, waar u helemaal in de kerststemming komt! De trein richting de haven vertrekt rond 19.30 uur. De juiste treininformatie ontvangt u bij het inchecken in Hoek van Holland. Aangekomen in Harwich, gaat u weer aan boord en kunt u uitrusten op de boot die tijdens uw overnachting weer naar Hoek van Holland koerst. De ferry vertrekt 's avonds om 23.15 uur. U dient uiterlijk 45 minuten voor vertrek in te checken.

Dag 3 Na een leuke en ontspannende avond aan boord, komt u in de ochtend weer aan in Hoek van Holland (ca. 07.45 uur).
Highlights
• Oxford Street
• Regent Street
• Covent Garden
• Winter Wonderland
• Carnaby Street
• Leicester Square
• Harrods

EvenementWinter Wonderland
WaarHyde Park, Londen
Wanneer21 november 2019 tot 5 januari 2020
Meer informatieKlik hier

EvenementWintertime at Southbank Centre
WaarSouthbank Centre, Londen
Wanneernovember 2019 tot januari 2020, exacte data volgen
Meer informatieKlik hier

EvenementChristmas in Leicester Square
WaarLeicester Square, Londen
Wanneer8 november 2019 tot 5 januari 2020
Meer informatieKlik hier

EvenementChristmas by the River
WaarLondon Bridge, Londen
Wanneernovember 2019 tot januari 2020, exacte data volgen
Meer informatieKlik hier

kerstmarkt londen highlight.jpg
kerstmarkt londen highlight.jpg
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteert u het aantal deelnemers, kiest u de gewenste accommodatie en kiest u via de kalender de gewenste vertrekdatum.

U ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door u gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt uw kassabon. Hier ziet u de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

U krijgt hierna een pagina te zien met items die u kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Uw boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van uw reservering gaan onze medewerkers direct na of uw reis nog beschikbaar is. Wij zullen uw reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra uw reis is bevestigd, zullen wij u de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht uw reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met u opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen uw boeking binnen 2 werkdagen aan u te bevestigen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kunt u in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen u dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien u met één of meerdere kinderen reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. U hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van uw aanvraag, rekenen wij graag voor u uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien u met een huisdier reist, kunt u dit in het opmerkingenveld aan het eind van uw boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden u dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen u hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kunt u vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen! Laat ons weten wat u zou willen aanpassen en wij sturen u graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. U kunt uw wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer u enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
U kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits u met geldige reden annuleert, krijgt u zelfs uw reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kunt u via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo bent u goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kunt u éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer u in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kunt u op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• retourovertocht Harwich (nachtboot), u reist als voetpassagier.
• 2 overnachtingen aan boord
• retour treinticket Harwich - London Liverpool Street Station
Bijzonderheden
Bij deze reis is de overtocht inbegrepen. De ferry vertrekt rond 22.00 uur vanuit Hoek van Holland.
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!