• 0118-440 444
  • ma t/m vr 9:00 uur - 17:00 uur
Grand Tour Ireland
De Grand Tour Ireland is een zeer complete rondreis waarbij u alle hoogtepunten van Ierland en Noord-Ierland gaat ontdekken. Geniet van alles dat The Emerald Isle u te bieden heeft! U bezoekt o.a. de Ring of Kerry, Connemara National Park, de Giant’s Causeway en de prachtige hoofdsteden Dublin en Belfast.
Boek nu
vanaf € 713 p.p.
ladies_view_22-08-2017.jpg
Autorondreis Ierland | Ierland & Noord-Ierland
Deze 16-daagse Grand Tour is een zeer complete rondreis waarbij u alle hoogtepunten van Ierland bezoekt. Geniet van al het mooie dat The Emerald Isle u te bieden heeft, zoals de mooie routes met de indrukwekkende panorama’s, de slaperige dorpjes en natuurlijk de prachtige natuur. Tijdens deze rondreis bezoekt u onder andere de gezellige stad Cork, de beroemde Ring of Kerry, Slieve League, één van de hoogste kliffen van Europa, hoofdsteden Belfast en Dublin en de imposante Cliffs of Moher.
Highlights
• Midleton Whiskeydistilleerderij
• Healy Pass
• Cliffs of Moher
• Connemara National Park
• Glenveagh National Park
• Downpatrick
• Wicklow Mountains

Informatie over de inbegrepen accommodatie(s)
Meer informatie over de accommodatie die is inbegrepen bij deze reis kunt u vinden onder de prijstabel.
highlight
highlight

De reis van dag tot dag

Reisschema
• 2 nachten in of in de omgeving van Dublin
• 1 nacht in of in de omgeving van Dundalk
• 2 nachten in of in de omgeving van Belfast
• 1 nacht in of in de omgeving van Portrush
• 1 nacht in of in de omgeving van Letterkenny
• 2 nachten in of in de omgeving van Clifden
• 1 nacht in of in de omgeving van Lahinch
• 2 nachten in of in de omgeving van Killarney
• 1 nacht in of in de omgeving van Cork
• 1 nacht in of in de omgeving van Kilkenny
• 1 nacht in of in de omgeving van Wicklow
Dag 1-2
Aankomst in Ierland. Het wordt tijd om de Ierse hoofdstad Dublin te gaan verkennen. Dublin biedt voor elk wat wils: het Trinity College met de Book of Kells, Guinness Storehouse, Jameson Distillery, de National Gallery, groene parken, en gezellige pubs in Temple Bar. U verblijft twee nachten in de (omgeving van deze) stad.
Dag 3
U reist vandaag naar Dundalk waar u 1 nacht verblijft. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan Malahide Castle met prachtig gedecoreerde kamers en tuinen. Of bezoek het kleine vissersdorpje Howth vanwaar u een mooi uitzicht heeft over Dublin Bay. Afstand Dublin-Dundalk ca. 85 km.
Dag 4
Vandaag reist u naar Belfast voor 2 overnachtingen. Net buiten Belfast kunt u het Ulster Folk and Transport Museum bezoeken. Bij Portaferry, aan de monding van een vogelrijke zeearm, steekt u met een pontje het smalste gedeelte van Lough Strangford over. In het stadje Down Patrick is een centrum gebouwd waar men het leven van de heilige Saint Patrick in beeld brengt. Bij de kathedraal, hoog verheven boven de stad, ligt zijn graf dat door duizenden bezocht wordt. De prachtige Mourne Mountains domineren het beeld van deze regio. Afstand Dundalk-Belfast ca. 110 km.
Dag 5
Belfast heeft het verleden achter zich gelaten en timmert hard aan de weg. Gelegen tussen bergen en de kust ontwikkelt de Noord-Ierse hoofdstad zich in razend tempo tot een interessante bestemming. De stad vernieuwt maar houdt daarbij zeker de oude, sfeervolle aspecten in ere.
Dag 6
U volgt de kustroute naar Portrush. Stop onderweg zeker even bij de touwbrug Carrick-a-Rede. U verblijft 1 nacht in de omgeving van Portrush. Afstand Belfast-Portrush ca. 120 km.
Dag 7
U reist vandaag richting Derry via een aantal leuke havenplaatsjes. Ook vindt u hier de fotogenieke ruïne Dunluce Castle en de beroemde Giant’s Causeway, een bijzondere formatie van basaltblokken. Liefhebbers van whiskey brengen een bezoek aan de Bushmills Distillery. Als u aankomt in Derry kunt u een bezoek aan deze stad brengen. Overnachting in de omgeving van Letterkenny. Afstand Portrush-Letterkenny ca. 100 km.
Dag 8
Bij Letterkenny kunt u vandaag een bezoek brengen aan Glenveagh National Park voordat u naar het zuiden reist. U rijdt via de fraaie westkust in County Donegal naar Connemara. Het landschap van Donegal is overdonderend en de stranden zijn er talrijk. Zo vindt u bij Killybegs de Slieve League, een van de hoogste kliffen van Europa. Bij Westport vindt u de bedevaartplaats Croagh Patrick en landhuis Westport House. U verblijft 2 nachten in de omgeving van Clifden/Westport. Afstand Letterkenny-Clifden/Westport ca. 270 km.
Dag 9
U heeft de hele dag de tijd om Connemara National Park te verkennen. Neem de tijd om te genieten van dit mooie gebied. Vergeet niet om even te stoppen bij de fotogenieke Kylemore Abbey.
Dag 10
Via de stad Galway, met zijn Middeleeuwse straatjes en levendige markten, rijdt u door County Galway naar het unieke gebied The Burren. Overnachting in de omgeving van Lahinch. Afstand Clifden/Westport-Lahinch ca. 160 km.
Dag 11
Vandaag kunt u de indrukwekkende Cliffs of Moher bekijken; een steile rotswand, geteisterd door de golven van de Atlantische Oceaan. Via het pontje bij Tarbert steekt u over naar County Kerry. U verblijft 2 nachten in de omgeving van Kenmare/Killarney. Afstand Lahinch-Kenmare/Killarney ca. 170 km.
Dag 12
Afhankelijk van uw interesse kunt u vandaag de beroemde Ring of Kerry rijden, een 180 km lange route met mooie vergezichten, of wandelen in het prachtige Killarney National Park. Dit natuurgebied wisselt uitgestrekte meren en watervalletjes af met bergen en beboste valleien. Ook een bezoek waard is het huis en landgoed Muckross House.
Dag 13
U rijdt langs de kust naar Cork via Bantry, Clonakilty en Kinsale; een prachtige route met leuke kustplaatsjes en mooie panorama’s. Mocht u op tijd kunnen vertrekken, rijd dan van Kenmare door de Healy Pass naar Bantry. Dit is een rit door een grillige pas, met de meest spectaculaire uitzichten van Ierland. Naar het zuiden over Bantry Bay, naar het noorden over de prachtige Kenmare River Bay. U verblijft 1 nacht in de omgeving van Cork. Afstand Kenmare/Killarney-Cork ca. 170 km.
Dag 14
Vandaag reist u naar Kilkenny voor de volgende overnachting. Onderweg kunt u eventueel een bezoek brengen aan de bekende Jameson Whiskeydistilleerderij in Midleton. Hier leert u alles over het maken van whiskey. En natuurlijk koopt u daar zo’n fles met gouden verleiding… Ook kunt u de wereldberoemde kristalfabriek in Waterford bezoeken. Als u aankomt in Kilkenny kunt u het kasteel bezoeken of meer te weten komen over bier in de Smithwick's bierbrouwerij. Afstand Cork-Kilkenny ca. 170 km.
Dag 15
Maak een mooie route door de Wicklow Mountains. Wicklow leent zich uitstekend voor mooie wandelingen of voor een bezoek aan landhuizen met fraaie tuinen. Het natuurgebied is prachtig en wordt gekenmerkt door groene valleien, glooiende heuvels, meren, watervalletjes en de ronde toren van Glendalough. Overnachting in County Wicklow. Afstand Kilkenny-Wicklow ca. 160 km.
Dag 16
Einde van uw hopelijk zeer geslaagde rondreis!
Selecteer uw reisdatum
Kies via de kalender uw gewenste vertrekdatum. De getoonde prijzen zijn per persoon, gebaseerd op het hieronder gekozen aantal reizigers & kamertype.

Boeken
Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop u wenst te reizen. Aan de rechterkant verschijnt de prijsberekening (uw kassabon) en kunt u de gekozen reis boeken.
Hulp bij online boeken
Hoe boek ik online mijn reis?
Aan de linkerkant selecteer je het aantal deelnemers, kies je de gewenste accommodatie en kies je via de kalender de gewenste vertrekdatum.

Je ziet nu de prijzen die geldig zijn in de door jou gekozen periode. Klik op de prijs die hoort bij de datum waarop je wenst te reizen.

Aan de rechterkant verschijnt je kassabon. Hier zie je de totale reissom inclusief de eventuele van toepassing zijnde kortingen & toeslagen. Klopt alles? Klik dan onderaan op de kassabon, op de knop 'Boek deze reis'.

Je krijgt hierna een pagina te zien met items die je kunt bijboeken. Denk hierbij aan een overtocht, Heritage pas of een reis- en/of annuleringsverzekering.

Je boeking is ALTIJD op aanvraag! Wat betekent dit?
Wij werken niet met voorraden. Hierdoor zijn alle reizen die wij aanbieden op aanvraag. Na ontvangst van je reservering gaan onze medewerkers direct na of je reis nog beschikbaar is. Wij zullen je reservering plaatsen bij onze leverancier(s). Zodra je reis is bevestigd, zullen wij je de factuur en de boekingsbevestiging toesturen.

Mocht je reis niet bevestigd worden, dan zullen wij contact met je opnemen om eventuele alternatieven te bespreken.

Wij proberen je boeking binnen 2 werkdagen aan je te bevestigen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Hoe boek ik twee verschillende kamertypes?
Dit is helaas niet mogelijk via onze website. Dit kun je in het opmerkingenveld vermelden, wij sturen je dan een nieuw prijsvoorstel.
Reizen met kinderen
Indien je met één of meerdere kinderen reist, kun je dit in het opmerkingenveld aan het eind van je boeking aangeven. Je hoeft de kinderen in dit geval niet mee te tellen bij het aantal personen.

Na ontvangst van je aanvraag, rekenen wij graag voor je uit wat de prijs voor de kinderen zal zijn. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels niet geschikt zijn voor het reizen met kinderen. Wij bieden je dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.
Reizen met huisdieren
Indien je met een huisdier reist, kun je dit in het opmerkingenveld aan het eind van je boeking aangeven. Het kan voorkomen dat de aangeboden hotels, vakantieparken of cottages niet geschikt zijn voor het reizen met huisdieren. Wij bieden je dan graag een gelijkwaardig alternatief aan.

Aan het reizen met huisdieren zijn altijd kosten verbonden, wij zullen je hier vooraf over informeren. Meer informatie over het reizen met een huisdier kun je vinden op onze bestemmingen pagina's.
Kan ik deze reis aanpassen aan mijn wensen?
Natuurlijk! Al onze reizen zijn aan te passen aan je wensen! Laat ons weten wat je zou willen aanpassen en wij sturen je graag geheel vrijblijvend een voorstel toe. Je kunt je wensen mailen naar: info@houseofbritain.nl.
Bijkomende kosten
• reserveringskosten € 22,50 per boeking

Wanneer je enkel een overtocht reserveert bedragen de reserveringskosten € 15.

Deelnemersbijdrage SGR
Per 1 februari 2021 voert de Stichting Garantiefonds Reisgelden een deelnemersbijdrage in van € 5 per persoon per boeking. Deze bijdrage zal door House of Britain bij je in rekening worden gebracht en worden afgedragen aan de SGR. Zo zorgen we er samen voor dat het garantiefonds blijft beschikken over voldoende financiële middelen om reisgeld terug te betalen bij financieel onvermogen.
Goed verzekerd op reis
Annuleringsverzekering
Je kunt via ons een aflopende annuleringsverzekering afsluiten bij Europeesche Verzekeringen. Deze verzekering is zeer compleet en mits je met geldige reden annuleert, krijg je zelfs je reeds genoten vakantie dagen terug.

Reisverzekering
Uiteraard kun je via ons ook een aflopende reisverzekering afsluiten. Zo ben je goed verzekerd tegen eventuele risico's. De reisverzekering biedt Europadekking en tevens de nodige vergoedingen in geval van geneeskundige kosten.

Afsluiten van de gewenste verzekering(en) kun je éénvoudig doen tijdens het boekingsproces. Wanneer je in de kassabon klikt op 'BOEKEN' kun je op de volgende pagina de gewensten verzekering(en) aanvinken.
Inbegrepen
• 15 overnachtingen inclusief ontbijt
• ANWB Wegenkaart Groot-Brittannië & Ierland
• ANWB Ontdek reisgids Ierland
• digitaal House of Britain reisinformatie boekje
Niet inbegrepen
• vervoer naar Ierland (dit is tijdens het maken van uw online reservering bij te boeken)
Voorbeeld accommodatie
Hieronder ziet u een selectie van de accommodatie die wij bij deze reis gebruiken. Onderstaande accommodatie zijn voorbeelden, waardoor het kan voorkomen dat u soms in andere accommodatie verblijft. Uiteraard zijn deze alternatieven altijd van gelijkwaardige kwaliteit. De aangeboden accommodaties worden door ons regelmatig bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit.
B&B | Seaview
Ierland-Ierland: oosten-Dublin
Seaview B&B ligt slechts 5 km van het centrum van Dublin. Bezoek bekende bezienswaardigheden als Tr...
Seaview B&B ligt slechts 5 km van het centrum van Dublin. Bezoek bekende bezienswaardigheden als Trinity College, the Guinness Storehouse en the National Gallery en geniet van de vele shopmogelijkheden, pubs en restaurants.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Glen Gat House
Ierland-Ierland: oosten-Dundalk
Glen Gat House B&B is gevestigd in een sfeervol Victoriaans huis in het hart van de levendige stad ...
Glen Gat House B&B is gevestigd in een sfeervol Victoriaans huis in het hart van de levendige stad Dundalk. Leer alles over de fascinerende geschiedenis van dit gebied in het County Museum en bezoek de vlakbij gelegen Newgrange Passage Tomb, de idyllische Boyne Valley en het imposante Trim Castle.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Truffles Guest House
Ierland-Ierland: noorden-Randalstown
Truffles Restaurant & Guesthouse is een verborgen parel in het hart van het pittoreske dorp Randals...
Truffles Restaurant & Guesthouse is een verborgen parel in het hart van het pittoreske dorp Randalstown, op ongeveer een half uur rijden van Belfast, en staat bekend om zijn gastvrijheid. De B&B is de ideale uitvalsbasis om de stad Belfast, met zijn interessante verleden en vele bezienswaardigheden, te bezoeken.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Browns Country House
Ierland-Ierland: noorden-Bushmills
Browns Country House is een modern landhuis en heeft een prachtige tuin. De ligging is uitsteken om...
Browns Country House is een modern landhuis en heeft een prachtige tuin. De ligging is uitsteken om uitstapjes te maken naar de adembenemende Giant's Causeway, de beroemde Old Bushmills-distilleerderij en de Carrick-a-Rede-touwbrug.
De accommodatie beschikt over een ontbijtruimte, wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, haardroger, thee- en koffiefaciliteiten, strijkfaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Oaklands
Ierland-Ierland: noordwesten-Letterkenny
Oaklands B&B is een ruime B&B in het centrum van Letterkenny. Vanaf de B&B is het ongeveer 20 minut...
Oaklands B&B is een ruime B&B in het centrum van Letterkenny. Vanaf de B&B is het ongeveer 20 minuten rijden naar het prachtige Glenveagh National Park, waar u kunt genieten van de schitterende natuur.
De B&B beschikt over een tuin, wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Hazelbrook
Ierland-Ierland: westen-Westport
Hazelbrook ligt in een rustige wijk op 5 minuten van het gezellige Westport en is de ideale uitvals...
Hazelbrook ligt in een rustige wijk op 5 minuten van het gezellige Westport en is de ideale uitvalsbasis om het schitterende West-Ierland te gaan ontdekken! De B&B staat bekend om zijn uitgebreide ontbijt en ligt op 5 minuten loopafstand van de Great Western Greenway, het langste off-road wandel- en fietspad van Ierland.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Cois Farraige
Ierland-Ierland: westen-Lahinch
Cois Farraige is een sfeervolle B&B in een rustige omgeving, op ongeveer 1 km van het centrum van L...
Cois Farraige is een sfeervolle B&B in een rustige omgeving, op ongeveer 1 km van het centrum van Lahinch. De B&B heeft een schitterend uitzicht op zee, waar u van kunt genieten onder het genot van een heerlijk ontbijt.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Windway House
Ierland-Ierland: zuidwesten-Killarney
Windway House ligt in een rustige straat in het hart van het levendige Killarney, op 3 minuten lope...
Windway House ligt in een rustige straat in het hart van het levendige Killarney, op 3 minuten lopen van het centrum van de stad, met zijn restaurants en bezienswaardigheden. Ook het prachtige Killarney National Park ligt vlakbij.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Ardfield Farmhouse
Ierland-Ierland: zuidoosten-Ballinhassig
Ardfield Farmhouse is een gezellige B&B vlakbij Ballinhassig, op 10 km afstand van Cork. De B&B hee...
Ardfield Farmhouse is een gezellige B&B vlakbij Ballinhassig, op 10 km afstand van Cork. De B&B heeft een prachtig uitzicht over Owenabue Valley en is omgeven door de mooie natuur van county Cork. Breng een bezoek aan Cork City en geniet van de vele bezienswaardigheden en rijd ook zeker naar de kust en bezoek kleurrijke plaatsjes als Kinsale.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Mena House
Ierland-Ierland: zuidoosten-Kilkenny
Mena House B&B ligt op loopafstand van het centrum van Kilkenny en bezienswaardigheden als Kilkenny...
Mena House B&B ligt op loopafstand van het centrum van Kilkenny en bezienswaardigheden als Kilkenny Castle en St. Canice's Cathedral. Geniet overdag van deze bezienswaardigheden en de gezellige winkels en eindig uw dag in één van de vele pubs, onder het genot van een pint en traditionele Ierse muziek.
De B&B beschikt over wifi en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
B&B | Coolakay House
Ierland-Ierland: oosten-Enniskerry
Coolakay House is gevestigd in een 19e-eeuwse boerderij met alle luxe die men zou verwachten van ee...
Coolakay House is gevestigd in een 19e-eeuwse boerderij met alle luxe die men zou verwachten van een moderne woning. De locatie biedt een adembenemend uitzicht op de heuvels van Wicklow en het omliggende platteland. Het huis bevindt zich op een werkende rundvee- en schapenboerderij en biedt lichte en comfortabele kamers met een eigen badkamer en een eigen boerderijmuseum. Het buitenterras en de prachtige tuin bieden een prachtig uitzicht, terwijl de serre een geweldige plek is om te ontspannen.
De accommodatie is voorzien van een ontbijtruimte, wifi en parkeerplaats.
Uw kamer is voorzien van een tv, föhn en badkamer met bad of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Green Isle Conference Leisure & Spa Hotel
Ierland-Ierland: oosten-Dublin
Het Green Isle Hotel & Resort ligt aan de rand van Dublin, is gemakkelijk bereikbaar en beschikt ov...
Het Green Isle Hotel & Resort ligt aan de rand van Dublin, is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een gratis parkeerterrein. Het centrum van Dublin ligt op ongeveer 15 minuten rijden.

Het hotel heeft een receptie, lobby, restaurant, bar, zwembad, fitnessruimte, wifi en gratis parkeergelegenheid.

De kamers zijn voorzien van een tv, telefoon, wifi, föhn, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.

Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Crown Plaza Hotel Dundalk
Ierland-Ierland: oosten-Dundalk
Het 4-sterren Crowne Plaza Hotel Dundalk ligt op een prima locatie halverwege Dublin en Belfast. He...
Het 4-sterren Crowne Plaza Hotel Dundalk ligt op een prima locatie halverwege Dublin en Belfast. Het treinstation en het bruisende centrum van Dundalk liggen op enkele minuten van het hotel. In de nabije omgeving van het hotel zijn verschillende golffaciliteiten, maar u kunt bijvoorbeeld ook een uitstapje maken naar Carlingford en The Cooley Peninsula.
Het hotel beschikt over een receptie, bar, restaurant, roomservice en gratis parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien een tv, airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, strijkfaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Ramada Encore Belfast City Centre
Ierland-Ierland: noorden-Belfast
Het Ramada Encore Belfast City Centre is gelegen in het hart van Belfast. Het hotel ligt op St Anne...
Het Ramada Encore Belfast City Centre is gelegen in het hart van Belfast. Het hotel ligt op St Anne Square, midden in het Cathedral Quarter. In de directe omgeving van het hotel vindt u diverse winkels, bar en restaurants. Het hotel heeft een prima locatie om Belfast te ontdekken!
Het hotel beschikt over een receptie, bar, restaurant, wasservice en wifi in de openbare ruimtes.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Marine Hotel Ballycastle
Ierland-Ierland: noorden-Ballycastle
Het Marine Hotel is gelegen in de rustige plaats Ballycastle. Het hotel ligt op slechts een steenwo...
Het Marine Hotel is gelegen in de rustige plaats Ballycastle. Het hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de hoogtepunten van Noord-Ierland. Een perfecte uitvalsbasis om The Giant’s Causeway, Carrick-a-Rede Bridge, Bushmills Distillery en Glens of Antrim te bezoeken. Bovendien ligt de Ballycastle Golf Club op 5 minuten afstand van het hotel en bevinden zich in de nabije omgeving nog meer golfbanen waar u een balletje kunt slaan.
Het hotel beschikt over een receptie, restaurant en wifi.
Uw kamer is voorzien van een telefoon, tv, thee- en koffiefaciliteiten, wifi en een badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Station House Hotel
Ierland-Ierland: noordwesten-Letterkenny
Het Station House Hotel is een modern boetiekhotel in het centrum van Letterkenny. Het hotel ligt o...
Het Station House Hotel is een modern boetiekhotel in het centrum van Letterkenny. Het hotel ligt op loopafstand van de winkelstraten, bioscoop, theater en alle culturele attracties van de stad. Tevens heeft het hotel een goede locatie om uitstapjes te maken in Donegal en zijn er verschillende golfbanen in de omgeving. Bezoek de Blue Flag stranden, The Glenveagh National Park en de golfbanen bij Ballyliffin, Rosapenna en Portsalon.
Het hotel beschikt over een receptie, bar, roomservice, wifi in de openbare ruimtes en parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een tv, telefoon, föhn, kluis, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt
Lees meer
Hotel | Leenane Hotel Connemara
Ierland-Ierland: westen-Leenane
Het Leenane Hotel ligt op één van de meest schilderachtige locaties van Ierland en heeft een pracht...
Het Leenane Hotel ligt op één van de meest schilderachtige locaties van Ierland en heeft een prachtig uitzicht over Ierland's enige fjord, Killary Harbour. Het hotel ligt net buiten het centrum van Leenane, waar u verschillende winkels en bars vindt.
Het hotel beschikt over een receptie, bar en restaurant.
Uw kamer is voorzien van een telefoon, tv, wifi, thee- en koffiefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | The Inn at Dromoland
Ierland-Ierland: westen-Dromoland
De Inn at Dromoland is gelegen op het landgoed van Dromoland Castle en zijn golfbaan. Het hotel lig...
De Inn at Dromoland is gelegen op het landgoed van Dromoland Castle en zijn golfbaan. Het hotel ligt gunstig t.o.v. de luchthaven van Shannon en slechts 10 minuten rijden van het centrum van Ennis.
Het hotel beschikt over een receptie, bar, restaurant, lift, crèche, babysit service, kidsclub, fitnessruimte, zwembad en parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een telefoon, tv, broekenpers, thee- en koffiefaciliteiten, föhn en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Killarney Court Hotel
Ierland-Ierland: zuidwesten-Killarney
Het Killarney Court Hotel ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van Killarney. Het hotel l...
Het Killarney Court Hotel ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van Killarney. Het hotel ligt erg gunstig voor allerlei buitenactiviteiten, zoals wandelen, paardrijden, golfen en vissen. Ook is het hotel een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en liggen bezienswaardigheden zoals het Killarney National Park en de Ring of Kerry binnen handbereik.
Het hotel beschikt over een receptie, bar, restaurant, kidsclub, roomservice en parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een telefoon, tv, airconditioning, strijkfaciliteiten, thee- en koffiefaciliteiten, föhn en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | The Address Cork (voorheen Ambassador Hotel Cork)
Ierland-Ierland: zuidoosten-Cork
The Address Cork is een charmant hotel in het hart van Cork. Met zijn ligging op een heuvel heeft u...
The Address Cork is een charmant hotel in het hart van Cork. Met zijn ligging op een heuvel heeft u bovendien een spectaculair uitzicht over de stad. De winkelstraten en het culturele centrum van Cork liggen op loopafstand van het hotel.
Het hotel beschikt over een receptie, bar, restaurant, fitnessruimte, roomservice en parkeergelegenheid.
Uw kamer is voorzien van een telefoon, tv, wifi, thee- en koffiefaciliteiten, strijkfaciliteiten, föhn en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Aspect Hotel Kilkenny
Ierland-Ierland: zuidoosten-Springhill
Het Aspect Hotel Kilkenny ligt op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Kilkenny. Het g...
Het Aspect Hotel Kilkenny ligt op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Kilkenny. Het groene landschap van Kilkenny is een paradijs voor sportliefhebbers met golf, paardensport, vissen en een scala aan andere recreatieve activiteiten binnen handbereik. In centrum kunt u gezellig winkelen en historische bezienswaardigheden bekijken, waaronder Kilkenny Castle, Rothe House, St. Canice's Cathedral, Jerpoint Abbey en nog veel meer.
Het hotel beschikt over een receptie, bar, lounge, restaurant en parkeerplaats.
Uw kamer is voorzien van een telefoon, tv, thee- en koffiefaciliteiten, kluisje, airconditioning, föhn en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer
Hotel | Woodenbridge Hotel
Ierland-Ierland: oosten-Arklow
Het Woodenbridge Hotel ligt in het prachtige dal van Avoca. De locatie is ideaal voor activiteiten ...
Het Woodenbridge Hotel ligt in het prachtige dal van Avoca. De locatie is ideaal voor activiteiten zoals wandelen en golfen maar ook om de bezienswaardigheden in de omgeving te bekijken. Tijdens uw verblijf in dit hotel wordt u ondergebracht in het oorspronkelijke hotelgebouw of de aangrenzende moderne Woodenbridge Lodge, dit is vooraf niet aan te geven.
Het hotel beschikt over een receptie, bar, lounge, restaurant en parkeerplaats.
Uw kamer is voorzien van een tv, thee- en koffiefaciliteiten, föhn en badkamer met bad en/of douche en toilet.
Inclusief ontbijt.
Lees meer

Blijf op de hoogte van acties en aanbiedingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aanmelden