4 dagen shoppen in Dublin

De Ierse hoofdstad heeft alle ingrediënten voor een geslaagde citytrip: cultuur, leuke winkelstraten, trendy restaurants en vooral veel pubs voor een gezellig avondje uit.
Vanaf:
€ 171 p.p.

Dublin is gemoedelijk en u voelt zich er direct thuis. Het centrum is redelijk compact zodat u een groot gedeelte van de stad te voet kunt verkennen. In de stad heerst een ontspannen sfeer en bij mooi weer is het dan ook goed toeven in de vele stadsparken. Wie in Ierland is moet natuurlijk een Guinness of whiskey proeven. Dat kan in de Guinness Storehouse of de Jameson Distillery, waar u meteen kunt leren hoe al dit lekkers wordt gemaakt, of in een van de talloze pubs. Met name in Temple Bar is het ’s avonds gezellig druk. En er is altijd wel een pub te vinden met live muziek.

Het culturele aanbod vindt u in de vorm van diverse musea zoals de uitstekende National Gallery, bezienswaardige kathedralen en Trinity College met het beroemde Book of Kells.

U verblijft in een 3-sterren hotel in het centrum van Dublin. Uw kamer heeft in ieder geval een tv, thee- en koffiezetfaciliteiten en een badkamer met bad en/of douche en toilet.

Dublin townhouse

Dublin townhouseBridge of the LiffeyChristchruch CathedralGrafton StreetTemple Bar