4 dagen Shoppen in Dublin

De Ierse hoofdstad heeft alle ingrediënten voor een geslaagde citytrip! Geniet van de vele bezienswaardigheden, ontdek de interessante cultuur, ontmoet de vriendelijke bevolking en eindig de dag in één van de vele trendy restaurants of gezellige pubs. En... ga shoppen in de unieke winkels, boutiekjes en speciaalzaken!
vanaf € 240 per persoon

Dublin is gemoedelijk en u voelt zich er direct thuis. Het centrum is redelijk compact zodat u een groot gedeelte van de stad te voet kunt verkennen. In de stad heerst een ontspannen sfeer en bij mooi weer is het dan ook goed toeven in de vele stadsparken. Wie in Ierland is moet natuurlijk een Guinness of whiskey proeven. Dat kan in de Guinness Storehouse of de Jameson Distillery, waar u meteen kunt leren hoe al dit lekkers wordt gemaakt, of in een van de talloze pubs. Met name in Temple Bar is het ’s avonds gezellig druk. En er is altijd wel een pub te vinden met live muziek.

Het culturele aanbod vindt u in de vorm van diverse musea zoals de uitstekende National Gallery, bezienswaardige kathedralen en Trinity College met het beroemde Book of Kells. U verblijft in een 4-sterren hotel vlakbij het centrum van Dublin.