Reizen Wales

Wales staat bij de Britten bekend als 'the Great Outdoors'. Adem de frisse schone lucht in van de bergen van Snowdonia in het noorden of ontdek de rust van de meren in Midden-Wales en indrukwekkende valleien van het zuiden. Met maar liefst drie nationale parken en meer dan 1200 km kustlijn is Wales ideaal voor een prachtige rondreis.

De geschiedenis en mythes van één van de oudste beschavingen ter wereld hebben gezorgd voor een ongekend aantal te ontdekken bezienswaardigheden in Wales: prehistorische begraafplaatsen, Romeinse forten en meer dan 400 kastelen en kasteelruïnes. Volg de legendarische Koning Arthur naar het Caerleon Amfitheater, Merlijn de magiër naar Carmarthen en verbaas u over de rijke cultuur van Wales in musea en gallerieën door het gehele land. Ontdek het allemaal tijdens een rondreis door Wales.

Wandel over langeafstandspaden zoals Offa's Dyke, de eeuwenoude grens met Engeland; fiets door afgelegen landelijke streken; ga golfen, paardrijden of verlies uzelf in talrijke watersporten aan de beste, schoonste en mooiste stranden van Europa. Geniet van een heel andere wereld bovenop de ruige kliffen van Pembrokeshire en besluit de dag met een heerlijke kop thee met Welsh Cakes in een schilderachtig plaatsje als Tenby. Kijk snel bij onze rondreizen door Wales.
Wales - Duffryn Beusych

Wales - Duffryn BeusychWales - Caernarfon CastleWales - Llangrannog Midden WalesWales - Tu Hwnt i'r Bont at LlanrwstNoord-Wales: Snowdonia

Autorondreizen

11 dagen All About Wales 
€ 575 p.p

8 dagen Natuurlijk Wales 
€ 327 p.p

 

Wandel- & Fietsvakanties

7 dagen Pembrokeshire Coast Path  
€ 615 p.p