Nieuw in ons programma!

Offerte

Hieronder kunt u ons reisaanbod bekijken. Al onze reizen zijn aan te passen aan uw wensen of met elkaar te combineren.

Staat de reis die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel toe. U kunt hier direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen: Klik hier.


Vanaf: € 264p.p.
NIEUW: 5 dagen Gardens of Wexford
Weleens gedacht aan een tuinenreis naar Ierland? Laat u verrassen door de County Wexford en de bijzondere in- en uitheemse planten die daar groeien en bloeien kunnen. U ontvangt bij uw reisbescheiden uitgebreide reisinformatie met alle tuinen die u in deze County kunt bezoeken en de Ieren staan te springen om u er alles over te vertellen!
Vanaf: € 397p.p.
NIEUW: 8 dagen Het Ierland van Game of Thrones ®
Wanneer we het hebben over de strijd om de troon, dan denk je aan Noord-Ierland! Ontdek herkenbare locaties uit de serie en geniet bovenal van de bijzondere Noord-Ierse kustlijn. De sprookjesachtige landschappen worden tijdens deze reis gecombineerd met de interessante geschiedenis van de 2 grootste steden van Noord-Ierland - Belfast en Londonderry.
Vanaf: € 169p.p.
NIEUW: 3 dagen In de voetsporen van Dickens
Inclusief overtocht! Ga terug in de tijd en stap tijdens deze reis in de voetsporen van Dickens! Charles Dickens is één van Engelands grootste schrijvers en hij heeft zijn inspiratie opgedaan in Medway. Breng een bezoek aan plaatsen als Chatham en Rochester en beleef het Medway van Charles Dickens!
Vanaf: € 340p.p.
NIEUW: 7 dagen De Hanzesteden
Reis tijdens deze mooie rondreis terug in de tijd en ontdek de interessante geschiedenis van de Hanzesteden. U verblijft in de sfeervolle steden Hull, York en King's Lynn en u kunt genieten van de prachtige natuur, de gezellige stadjes en de vele bezienswaardigheden in Yorkshire en Norfolk. Na de reis gaat u vol verhalen weer terug naar huis!
Vanaf: € 172p.p.
NIEUW: 4 dagen Amazing Hampshire
Inclusief overtocht! Ontdek tijdens deze korte reis het beste van Hampshire! In dit prachtige gebied in Zuid-Engeland vindt u mooie steden, tuinen en musea. U kunt onder andere uitstapjes maken naar Jane Austen’s House, the Basingstoke Canal en Marwell Zoo. U verblijft in het schitterende 4-sterren Audleys Wood Hotel.
Vanaf: € 239p.p.
4 dagen Midsomer Murder Experience
Inclusief overtocht! Bent u ook zo'n fan van de avonturen van Inspector Barnaby? Ga dan nu op reis naar de prachtige authentieke dorpjes en streken waar de fantastische serie 'Midsomer Murders' is opgenomen. Verdwaal in de kleine straatjes en laat de verhalen tot leven komen, tijdens deze 4-daagse reis gaat u het allemaal meemaken!
Vanaf: € 490p.p.
NIEUW: 8 dagen A Handpicked Adventure
Tijdens deze rondreis ontdekt u Noord- en Midden-Engeland in combinatie met Noord-Wales. U brengt onder andere een bezoek aan de Middeleeuwse stad York en het prachtige Yorkshire, het adembenemende Snowdonia National Park en het bruisende Birmingham, terwijl u in schitterende hotels verblijft.
Vanaf: € 1016p.p.
NIEUW: 17 dagen Langs de Ierse Kust
Reis langs de westkust van Ierland van Noord naar Zuid en bewonder de ruige kliffen en bijzondere uitzichten langs deze route. De reis begint in County Donegal en neemt u mee langs de County’s Mayo, Clare en Kerry, waarbij u in deze regio’s allemaal 4 nachten zult verblijven in echte Ierse country hotels.
Vanaf: € 426p.p.
5 dagen Exploring Norfolk
Inclusief overtocht! Wanneer u van indrukwekkende kusten, bijzondere natuurgebieden, pittoreske dorpjes en historische marktplaatsjes houdt, dan bent u in Norfolk aan het juiste adres. Dit graafschap biedt namelijk dit en nog veel meer en tijdens deze reis kunt u het allemaal zelf gaan ontdekken!